Ga naar de inhoudGa naar het filter

Maak zelf de mooiste langwerpige kaarten

Bij Kaartje2go maak je zelf eenvoudig en snel langwerpige kaarten. Heel veel designs, voor verschillende gelegenheden: geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen.

 

Een langwerpig kaartje is leuk om te maken en leuk om te ontvangen.

 

  • Extra ruimte voor een mooie foto of tekst.
  • Een unieke presentatie door het lange ontwerp.
  • Lange kaarten vallen goed op als ze op de deurmat vallen.

 

Het formaat van een langwerpige kaart is standaard 10 x 21 cm. Uiteraard zorgen wij dat hier ook een langwerpige envelop bij zit. Zo is de presentatie van jouw kaartje helemaal compleet.

Langwerpige geboortekaartjes

Geboortekaartjes zijn er in vele soorten en maten. Jouw kindje is uniek en verdient het mooiste geboortekaartje. Wil je eens echt iets anders, ga dan voor een langwerpig geboortekaartje. Helemaal hip!

 

We hebben hier een overzicht van langwerpige geboortekaartjes.

Langwerpige trouwkaarten

Bij een prachtige dag hoort een prachtige kaart. Een langwerpig kaartje is hiervoor bijzonder geschikt. Je hebt extra veel ruimte en het formaat zorgt voor een unieke presentatie.

 

Zoek en maak hier je langwerpige trouwkaart.

Langwerpige uitnodigingen

Feesten zijn er in alle soorten en maten, net als onze uitnodigingen. Zorg ervoor dat jouw kaartje opvalt tussen de post op de deurmat door te kiezen voor een extra lange kaart.

 

Verstuur snel jouw langwerpige uitnodigingen.

Wist je dat!

Langwerpige kaarten ook wel ‘skyscrapers’ worden genoemd, omdat ze qua vorm wel wat weghebben van een hoge wolkenkrabber.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.