Geslaagd-kaarten school

Maken van geslaagd-kaart voor school 

Een geslaagd-kaart maken om een persoon die je kent mee te feliciteren, is bij Kaartje2go heel gemakkelijk. Feliciteer hem of haar met een gepersonaliseerde kaart waaraan je  foto's of teksten toevoegt (kijk ook eens bij onze teksten voor ‘geslaagd’-kaarten) en waarop je grappige figuurtjes en kaders plaatst als versiering.  -Beschik je over een foto van degene die geslaagd is terwijl hij of zij tijdens de promotie een toga en een muts draagt, dan kan je die gebruiken om je geslaagd-kaartje mee samen te stellen. Bestel je voor 20u, dan doet Kaartje2go de kaart dezelfde dag nog op de post.

Geslaagd-kaarten voor eindexamen school 

Op deze pagina vind je een heleboel ‘geslaagd’-kaartjes om uit te kiezen. Je maakt het persoonlijker door in onze kaartenmaker teksten, grappige figuurtjes en kaders toe te voegen. En de foto kan je ook nog altijd veranderen in een eigen foto. Tip: vergeet geen adres van de bestemmeling toe te voegen of de trotse bezitter/-ster van het diploma krijgt geen kaart van jou. Voer het adres via je account in het adressenbestand in en klaar is kees. Wij doen de ‘geslaagd’-kaart op de post. 

Schooldiploma’s

Voor elke richting die je in Belgische scholen kan volgen, hebben we een kaartje om te feliciteren. Dat kan voor het secundair onderwijs zijn of voor de Academische Bachelor en de Master-diploma’s. België telt elk jaar vele afgestudeerden, dus je vindt in onze collectie heel wat verschillende soorten kaarten om te sturen bij het behalen van het schooldiploma. 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.861 beoordelingen