Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Zwart-wit geboortekaartje

Verwachten jullie een kindje? Gefeliciteerd! Een van de leukste to do’s op je lijstje is geboortekaartjes maken. Daarvoor ben je bij Kaartje2go helemaal aan het juiste adres. We hebben een geweldige collectie geboortekaartjes, met voor ieder wat wils. We zien veel roze geboortekaartjes voor meisjes, en voor jongens worden overwegend blauwe kaartjes gekozen. Maar heb je wel eens gedacht aan een geboortekaartje in zwart-wit? Geboortekaartjes in deze kleurstelling zijn perfect om het geboortenieuws van jullie kindje te delen. Maak vandaag jullie zwart wit geboortekaartje en vraag meteen een gratis proefdruk aan!

Geboortekaartje zwart-wit maken

Je bent op zoek naar een modern en minimalistisch geboortekaartje. Een geboortekaartje met zwart-witte tinten is dan een goede keuze. Door de combinatie van donker en licht ontstaat een tegenstelling. Dit geeft het kaartje een rustige en tegelijkertijd heldere uitstraling. Meestal is er één element dat eruit springt: een tekst, silhouet of een figuur in zwart of wit. Door deze ‘kracht van minder’ ontstaat een prachtig ontwerp. 

👶🏼  Grappig feitje: Er is nog een reden om te kiezen voor een zwart-wit geboortekaartje. Want dit is precies de kleursamenstelling die jullie kindje ziet als hij of zij geboren wordt. Pas na 4 tot 6 weken kan je kindje langzaam kleuren gaan onderscheiden. 

Deel het babynieuws in zwart-wit mét een kleurtje

Met een zwart-witte geboortekaart creëer je een minimalistisch, luxe en modern gevoel. Wil je jullie geboortekaartje net dat beetje extra geven? Kies dan voor een ontwerp met een accentkleurtje. Daarmee behoud je het simplistische gevoel, maar kun je jullie persoonlijke smaak nog meer laten doorschemeren. We hebben een aantal ideeën voor je:

Veelgestelde vragen zwart-wit geboortekaartjes 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.