Ga naar de inhoud

De mooiste geboortekaartjes zonder foto

Hier aan het neuzen omdat je een kleintje verwacht? Van harte gefeliciteerd! De komst van een baby brengt allerlei leuke klusjes met zich mee, waaronder het uitkiezen van een geboortekaartje. Kies een van de 2.000 unieke ontwerpen, pas de kaart naar wens aan en ontvang een gratis proefdruk.

De mooiste geboortekaartjes maak je zelf

Wist je dat Nederlanders pas sinds de jaren ‘50 geboortekaartjes versturen? Deze traditie is dus nog helemaal niet zo oud, maar al wel volledig ingeburgerd. Logisch, want wat is er nou leuker dan post ontvangen met babynieuws? In de afgelopen zeventig jaar hebben heel wat stijlen de revue gepasseerd: van botanisch tot minimalistisch en van klassiek tot stoer. Benieuwd uit welke stijlen je nog meer kunt kiezen? Klik op ‘filter’ en zet een vinkje bij de stijlen die jou aanspreken.

Geboortekaartjes volgens de laatste trends

In geboortekaartjesland doen ook een aantal trends de ronde. Wil je een geboortekaartje versturen dat helemaal van nu is? Met een kaartje uit deze thema’s steelt jouw baby de show.

  • Abstract - Kunstzinnige kaarten met abstracte vormen zoals trappetjes en bogen. 
  • Blikvanger - Trendy kleuren en unieke combinaties; een echte eye-catcher!

  • In het bos - Waan je in een bos vol knisperende bladeren, kleurrijke bloemen en lieve diertjes. 

  • Symboliek - Spiritualiteit en mythologie gecombineerd met neutrale tinten.

Maak geboortekaartjes zonder foto extra speciaal met foliedruk 

Een unieke twist aan het geboortekaartje geven? Met een glimmend laagje geef je het papieren babynieuws net wat extra’s. Ook is een geboortekaartje met foliedruk heel hip. Laat jouw ontwerp daarom stralen en kies voor een gouden, zilveren of koperen glans.

Met onze kaartmaker heb je alle tools in handen om een uniek geboortekaartje te maken. De lettergrootte aanpassen? Een kader toevoegen? Of de achtergrond wijzigen? In één klik wisselen de verschillende elementen van gedaante. Een persoonlijk sausje over de kaart gieten? Voeg voor een authentiek effect de volgende ingrediënten toe:

  • Afbeeldingen: je familie en vrienden willen niet alleen weten welke naam de baby heeft gekregen, maar ook hoe hij of zij eruitziet. Voeg daarom één of meerdere kiekjes toe.
  • Figuren: van babyvoetjes tot een kinderwagen en van dieren tot speelgoed. Versier de kaart met leuke figuren om nog meer op te vallen.
  • Videobericht: wil je de ontvangers van je geboortekaartje echt verrassen? Neem dan een video voor ze op en plaats deze als QR-code op de kaart.

Ook de tekst op de kaart biedt ruimte voor een persoonlijke touch. Misschien weet je al een mooi gedicht, een stukje van een songtekst of een passage uit de Bijbel die je graag op het geboortekaartje wilt zetten. Twijfel je nog of heb je wat inspiratie nodig? Tussen onze teksten voor geboortekaartjes staat vast iets leuks.

Geboortekaartjes zonder foto bestellen

Al onze klanten ontvangen een gratis proefdruk van hun geboortekaartje zonder foto. Jullie kindje verdient namelijk het allermooiste geboortekaartje en daar helpen we graag bij. Hier hoef je alleen een gratis Kaartje2go account voor aan te maken. In het proefdrukpakketje zitten naast de proefdruk ook voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen. Heb je vragen over de proefdruk? Stel ze aan ons klanttevredenheidsteam!

Waarom geboortekaartjes bestellen bij Kaartje2go?

Naast het aanvragen van een gratis proefdruk kent bestellen bij Kaartje2go nog meer voordelen. Zo kun je leuke extra’s bestellen om het babynieuws mee te verpakken. Wat dacht je van gouden enveloppen, sluitzegels met een olifant of adresstickers met babyvoetjes? Allemaal items die het openen van een geboortekaartje nog specialer maken.

Wist je trouwens dat hoe meer geboortekaartjes je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk worden? Ideaal voor als je een grote familie of vriendenkring hebt. En geef je minimaal 3 weken voor de uitgerekende datum deze aan ons door en komt de kleine spruit op die dag tevoorschijn? Dan krijg je van ons je geboortekaartjes gratis! Met de supersnelle verzending vallen de kaartjes in 95 procent van de gevallen de volgende dag al op de mat.

Geboortekaartjes zonder foto versturen: direct naar de ontvanger of toch eerst thuis?

Is de baby daar en het ontwerp klaar? Dan gaat het geboortekaartje naar de drukpers, die ook ‘s avonds volop ratelt. Geef je je bestelling voor 20:00 uur op een werkdag aan ons door? Dan gaan de kaarten dezelfde dag nog met de post mee. Waar deze naartoe gaan? Dat bepaal jij.

Je kunt namelijk zelf kiezen of je de kaarten direct naar de ontvangers wilt versturen of ze eerst thuis wilt ontvangen. Deze laatste optie biedt een uitkomst als je de geboortekaartjes uit wilt delen tijdens het kraambezoek. Scheelt weer postzegels en adressen verzamelen!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.