Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes zonder foto

Hier aan het neuzen omdat je een kleintje verwacht? Van harte gefeliciteerd! De komst van een baby brengt allerlei leuke klusjes met zich mee, waaronder het uitkiezen van een geboortekaartje. Kies een van de 2.000 unieke ontwerpen, pas de kaart naar wens aan en ontvang een gratis proefdruk.

De mooiste geboortekaartjes maak je zelf

Wist je dat Nederlanders pas sinds de jaren ‘50 geboortekaartjes versturen? Deze traditie is dus nog helemaal niet zo oud, maar al wel volledig ingeburgerd. Logisch, want wat is er nou leuker dan post ontvangen met babynieuws? In de afgelopen zeventig jaar hebben heel wat stijlen de revue gepasseerd: van botanisch tot minimalistisch en van klassiek tot stoer. Benieuwd uit welke stijlen je nog meer kunt kiezen? Klik op ‘filter’ en zet een vinkje bij de stijlen die jou aanspreken.

Maak geboortekaartjes zonder foto extra speciaal met foliedruk 

Een unieke twist aan het geboortekaartje geven? Met een glimmend laagje geef je het papieren babynieuws net wat extra’s. Ook is een geboortekaartje met foliedruk heel hip. Laat jouw ontwerp daarom stralen en kies voor een gouden, zilveren of koperen glans.

Hoe maak ik een uniek geboortekaartje?

Met onze kaartmaker heb je alle tools in handen om een uniek geboortekaartje te maken. De lettergrootte aanpassen? Een kader toevoegen? Of de achtergrond wijzigen? In één klik wisselen de verschillende elementen van gedaante. Een persoonlijk sausje over de kaart gieten? Voeg voor een authentiek effect de volgende ingrediënten toe:

  • Afbeeldingen: je familie en vrienden willen niet alleen weten welke naam de baby heeft gekregen, maar ook hoe hij of zij eruitziet. Voeg daarom één of meerdere kiekjes toe.
  • Figuren: van babyvoetjes tot een kinderwagen en van dieren tot speelgoed. Versier de kaart met leuke figuren om nog meer op te vallen.
  • Videobericht: wil je de ontvangers van je geboortekaartje echt verrassen? Neem dan een video voor ze op en plaats deze als QR-code op de kaart.

Ook de tekst op de kaart biedt ruimte voor een persoonlijke touch. Misschien weet je al een mooi gedicht, een stukje van een songtekst of een passage uit de Bijbel die je graag op het geboortekaartje wilt zetten. Twijfel je nog of heb je wat inspiratie nodig? Tussen onze teksten voor geboortekaartjes staat vast iets leuks.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.