Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes zomer

Verwacht je deze zomer een kleintje? Wat een heerlijk vooruitzicht! Naast het inrichten van de babykamer en het kopen van kleertjes, mag ook het geboortekaartje alvast gemaakt worden. Hier een keuze in maken kan best lastig zijn: onze collectie barst van de leuke, zomerse geboortekaartjes! Met welk van onze vrolijke ontwerpen breng jij het blijde nieuws én zomerse gevoel bij vrienden en familie?

Zomerse geboortekaartjes 

Elke seizoen heeft wel iets, maar de zomer? Dat is toch wel onze favoriet! Bloemen vullen onze huizen en tuinen, de zon straalt volop en dieren huppelen vrolijk door het gras. Dit is ook te zien aan onze geboortekaartjes met de zomer als thema. Wanneer je door de collectie scrollt, kom je direct in zomerse sferen. Je gaat dus vast en zeker een prachtig, zonnige geboortekaartje voor jullie zomerkindje vinden. We vertellen je met plezier welke kaartjes je allemaal terugvindt in ons aanbod zomerse geboortekaartjes.

Geboortekaartjes strand

Denk je aan de zomer, dan denk je aan het strand. Heerlijk met je voeten in het zand en genieten van het warme zonnetje. Kies bijvoorbeeld voor een geboortekaartje in zonnige geeltinten. Of wat dacht je van een foliedruk geboortekaartje? Daarmee verwelkom je jullie kindje op een stralende manier ✨

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.