Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes met voertuig

Jullie verwachten een kleintje. Gefeliciteerd! Hebben jullie al gedacht aan een auto, vliegtuig, boot, tractor of ander voertuig op een geboortekaartje? Maak een geboortekaartje met een voertuig dat bij jullie past en vertel familie en vrienden over de geboorte van jullie baby. Kies een mooi ontwerp, pas het aan en bestel vandaag nog een gratis proefdruk van het kaartje.

Geboortekaartje met auto, tractor, boot of vliegtuig maken

Geboortekaartjes met een auto, motor of fiets

Een auto, een stoere motor of een vintage fiets: ze passen allemaal mooi op een geboortekaartje. In onze collectie vind je van alles wat. Via het filtermenu kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld een geboortekaartje in een bepaalde stijl, zoals grappig, origineel of klassiek? Of ben je juist op zoek naar een ontwerp met een geïllustreerd voertuig of een auto, motor of fiets als silhouet? Selecteer wat jij mooi vindt en de meest passende ontwerpen verschijnen op je beeldscherm.

Geboortekaartje met een boot, vliegtuig of busje

Zijn jullie gek op reizen? Dan past een geboortekaartje met een (zeil)boot, vliegtuig of camperbusje helemaal bij jullie gezinnetje. Als jullie het liefst op het water zijn, is één van de ontwerpen met een varende boot perfect. Liever in de lucht? Een geboortekaartje met een vliegtuig is dan een goed idee. Of wat denk je van een geboortekaartje met een camperbusje: ook dat sluit helemaal aan op het thema!

Geboortekaartjes met een tractor

Wonen jullie op een boerderij of vinden jullie de landelijke stijl gewoon helemaal te gek? Een geboortekaartje met tractor past daar natuurlijk perfect bij. Met een tractor geboortekaartje laat je de ontvanger de échte boerderijsfeer proeven. Voeg wat leuke dieren toe om het af te maken.

🚗 Tip: Welke tekst zet jij op de geboortekaart? Bekijk onze geboorteteksten om inspiratie op te doen.
 

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met voertuig

Als je aan de slag gaat met het maken van een geboortekaartje, kun je kiezen uit twee opties: beginnen met een blanco kaart of één van de ontwerpen aanpassen. In beide gevallen doe je dat met onze kaartmaker. Dit doe je zo:

  1. Open de kaartmaker door op ‘Kaart bewerken’ te klikken. 
  2. Met ‘Figuren’ kun je allerlei moois toevoegen aan de kaart, zoals extra voertuigen, hartjes of een sterrenhemel
  3. Wil je de kaart een extra persoonlijke touch geven? Upload dan een eigen foto. Van jullie kindje, gezin of een voertuig, bijvoorbeeld. 
  4. Voeg vervolgens een tekst aan de kaart toe.
  5. Jullie geboortekaartje is klaar om besteld te worden.

Na het maken van het geboortekaartje met een mooi voertuig kun je gebruikmaken van een gratis proefdruk. Kies voor ‘Proefdruk bestellen’ en geef je adres op. Wij sturen het kaartje zo snel mogelijk naar je toe, zodat je het kaartje zelf kan voelen en bekijken. In het pakketje vind je ook voorbeelden van onze papiersoorten en gekleurde enveloppen. Zet het kaartje op de schoorsteenmantel en kijk er een paar dagen naar. Zijn jullie helemaal happy met het kaartje? Bestel dan de kaartjes met auto, boot of fiets en wij sturen ze direct naar je familie en vrienden.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.