Geboortekaartje voertuigen

Is er een stoer jongetje of meisje geboren? Maak dan een geboortekaartje met een mooi voertuig en vertel al jouw familie en vrienden over de geboorte van de baby. Kies in de galerij uit verschillende mooie geboortekaartjes met voertuigen zoals een auto, trein of stoere motor. Vraag een gratis proefdruk aan ontvang het kaartje thuis.

  • Gratis proefdruk
  • Luxe papiersoorten en goudfolie
  • Win je geboortekaartjes!
  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Win je geboortekaartjes!

Geboortekaartje auto, trein, boot of vliegtuig maken

Is de vader of moeder van de baby gek op auto’s? Dan wil je natuurlijk een gaaf geboortekaartje met een auto versturen. Het maken van een geboortekaartje met een auto gaat makkelijk en snel en is voor jong en oud makkelijk te doen. Wij leggen het hieronder voor je uit.

  1. Kies het leukste kaartje uit de kaartrij en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Personaliseer de kaart door leuke figuren en kaders toe te voegen.
  3. Schrijf een bijzondere tekst over jullie kleine baby.
  4. Vraag de gratis proefdruk aan of laat de geboortekaartjes direct versturen.

Ben je op zoek naar meer inspiratie op het gebied van geboortekaartjes? Bekijk dan onze stoere of jongens geboortekaartjes.

Maak een gratis proefdruk

Na het maken van het leukste geboortekaartje, zoals bijvoorbeeld met een auto, boot, trein of vliegtuig kun je gebruikmaken van een gratis proefdruk. Wij versturen het kaartje zo snel mogelijk naar je adres, zodat je het kaartje zelf kan voelen en bekijken. Zet hem op de schoorsteenmantel en kijk er een paar dagen naar. Zijn jullie helemaal happy met het kaartje? Bestel dan de kaartjes en wij sturen ze direct naar je familie en vrienden. 

Voertuig geboortekaartje bestellen

Het bestellen van geboortekaartjes met voertuigen heeft een aantal leuke voordelen bij Kaartje2go. Het is namelijk mogelijk om de kaartjes direct te versturen naar je familie en vrienden. Log in op je gratis account, voeg éen keer alle adressen toe en klik op verzenden. Zo heb je de adressen er direct allemaal in staan voor een volgende verjaardag. Handig! Breng je de mooie geboortekaartjes liever zelf rond? Dan kun je de geboortekaartjes in een pakketje naar je eigen huis laten versturen. Je ontvangt er gratis witte enveloppen bij, zodat je de kaartjes netjes door de bus kan gooien. Daarnaast kun je dus makkelijk zelf de geboortekaartjes personaliseren en kiezen voor de leukste geboortekaartjes extra’s zoals luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen, sluitzegels en adresstickers.

 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.352 beoordelingen