Geboortekaartje met veertjes

Geboortekaartjes met veertjes zijn helemaal van nu. Zowel op een geboortekaartje voor een meisje als jongen past een veertje goed. Samen met tipi’s en dromenvangers behoren veertjes tot de bohemian geboortekaartjes trend. Helemaal hip dus! We hebben een overzicht gemaakt met daarin onze mooiste geboortekaartjes met veertje.

 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
 • Eenvoudig personaliseren

Online een geboortekaartje met veertje maken 

Heb je in onze galerij een passend geboortekaartje met veertje gevonden? Wat leuk! Wist je dat het mogelijk is om deze kaart nog iets persoonlijker te maken? Via onze online kaartmaker voeg je gemakkelijk figuren en kaders, of een persoonlijke geboorte tekst toe. Hoe dit precies werkt? We leggen het graag aan je uit:

 1. Kies je favoriete kaartje uit de galerij en klik op ‘kaart bewerken’.
 2. Maak de kaart persoonlijk door de leukste figuren en kaders toe te voegen.
 3. Schrijf een mooie tekst over de geboorte van jullie kindje.
 4. Bestel een gratis proefdruk van je kaart, of bestel de kaartjes direct. 

Gratis proefdruk

Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat het gekozen geboortekaartje precies aan jullie wensen voldoet. Daarom kun je bij Kaartje2go een gratis proefdruk bestellen van je geboortekaartje met veertje. Je ontvangt dan het online gemaakte geboortekaartje, samen met onze verschillende papiersoorten en enveloppen. Zo ben je er zeker van dat jullie het perfecte kaartje hebben gevonden om de geboorte van jullie kindje te delen met de wereld. Spannend!

Wil je de gratis proefdruk zo kloppend mogelijk maken? Lees dan even onze blog door met daarin de meest gemaakte fouten op geboortekaartjes

De betekenis van veertjes op een geboortekaart

Wanneer je op zoek bent naar een geboortekaart met een mooie betekenis, dan is het bestellen van een geboortekaartje met veertje zeker een goed idee. Veertjes staan namelijk voor bescherming. Er wordt zelfs gezegd dat het vinden van een veer een teken is dat de engelen over je waken. 

Wist je dat elke kleur veer weer voor iets anders staat? Door voor een bepaalde kleur veer te kiezen, kun je online een geboortekaartje met veertjes uitzoeken dat precies bij jullie past. Ook kun je de toekomstige kleine iets meegeven. Hieronder vind je een handig lijstje met daarin de betekenis van iedere kleur veer: 

 • Wit: bescherming
 • Roze: liefde 
 • Blauw: vrede en bescherming
 • Grijs: vrede en neutraliteit
 • Zwart: afstoting van negatieve energie
 • Bruin: huis en aarding
 • Oranje: succes en aantrekkingskracht
 • Rood: kracht, geluk, stabiliteit en moed
 • Geel: plezier
 • Groen: groei en welvaart
 • Paars: spiritualiteit 

Maak je geboortekaartje compleet

Met onze leuke extra’s maken jullie het geboortekaartje met veertjes nog specialer. Zo kunnen wij het geboortekaartje drukken op een van onze 5 mooie papiersoorten. Daarnaast kun je kiezen voor een envelop die matcht met het bestelde geboortekaartje. Om het helemaal af te maken, kun je deze envelop sluiten met onze leuke sluitzegels. 

Bij Kaartje2Go werken we graag mee aan een mooie toekomst voor jullie kindje. Zo produceren wij onze geboortekaartjes volledig CO2 neutraal. Ook kun je ervoor kiezen om je geboortekaartjes met veertje te versturen in gerecyclede enveloppen, of te laten drukken op gerecycled papier. 

Win jouw geboortekaartjes

Wanneer jullie kindje wordt geboren op de uitgerekende datum, dan zijn de geboortekaartjes helemaal gratis! Om hierop kans te maken kun je tot uiterlijk drie weken voor de uitgerekende datum jezelf aanmelden. Fingers crossed! 


Wil je nog even verder kijken? We hebben ook hele leuke geboortekaartjes met bloemen, wolkjes, en hartjes.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.871 beoordelingen