Stoere geboortekaartjes

Ben jij op zoek naar een geboortekaartje met een leuke en krachtige uitstraling? Dan is een geboortekaartje uit onze stoere collectie echt iets voor jou! Hier vind je kaarten met een stoer ontwerp met sterren, labels, printjes en dieren. Kies een leuke kaart uit de collectie en vraag meteen een GRATIS proefdruk aan!

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Stoere geboortekaartjes zijn verkrijgbaar in allerlei ontwerpen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Een gave achtergrond met spijkerstof, krijtbord, steigerhout of een coole uitgesproken kleur.
  • Details met metalen hartjes, houten sterren en stempels
  • Een krachtig lettertype zodat de naam van het kaartje afspringt. 
  • Toffe tekeningen van dieren, auto’s en vliegtuigen 
  • Silhouetten van bergen, broertjes en zusjes en dieren
  • Verschillende printjes en gouden details

Hou jij van hippe printjes, krachtige typografie en uitgesproken kleuren? Kies dan voor een gedurfd ontwerp – een geboortekaartje waarmee je indruk maakt.

Stoere geboortekaartjes voor zonen en dochters

Stoere geboortekaartjes zijn er voor jongens, maar natuurlijk ook voor meisjes. En omdat je de kleuren en het design van de kaart eenvoudig kunt aanpassen, maak je van een kaart voor een jongen heel gemakkelijk een kaart voor meisjes of andersom. Hebben jullie een korte, stoere naam voor de baby gekozen? Dan zijn deze geboortekaartjes perfect voor jullie!

Een stoere tekst op je geboortekaartje

Op een stoer geboortekaartje hoort een stoere tekst. Wij denken hierbij aan korte en krachtige zinnen. Niet te lang, gewoon zeggen waar het op staat. Zoek jij naar meer inspiratie voor de juiste tekst op je geboortekaartje? Bekijk dan eens onze geboortekaartjes teksten die je makkelijk en snel kan kopiëren op je kaart. Zo weet je zeker dat er straks de juiste tekst op je geboortekaartje staat. 

Gratis proefdruk van je kaartje

Het kiezen van het juiste geboortekaartje is topsport. Je wil er zeker van zijn dat er bij jouw familie en vrienden een prachtig kaartje op de mat valt. Daarom heeft Kaartje2go iets handigs bedacht, een gratis proefdruk. Zo kun je vrijblijvend het gewenste kaartje thuis laten bezorgen en rustig beoordelen of het naar wens is. Zo weet jij zeker dat je goed zit. 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen