Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes met sterren

Out of this world, de geboortekaartjes met een sterrenhemel! Als je naar het heelal kijkt, besef je hoe bijzonder en prachtig het universum in elkaar zit. Een geboortekaartje met het heelal is daarom magisch om je kindje mee aan de wereld voor te stellen.

Geboortekaartjes met de sterren maken

Onze collectie geboortekaartjes met sterren

Blauw is een kleur die je veel terugziet op sterrenhemel geboortekaartjes. Vaak in tinten zo diep als de nacht. Als je in de hemel bent van geboortekaartjes met als thema ‘sterrenhemel’, dan zit je bij ons helemaal goed. Kies bijvoorbeeld voor een astrologie geboortekaartje met een silhouet van de maan. Of ga juist voor een stralend geboortekaartje met de zon.

Het sterrenbeeld van jullie kersverse ster

Denk ook eens aan een geboortekaartje met het sterrenbeeld van jullie kersverse superster op de voorkant. 

Is jullie spuit tussen 22 december en 19 januari geboren? Dan is een geboortekaartje met het hemellichaam van een steenbok misschien een mooie manier om jullie superster voor te stellen. 

In de periode van 20 januari en 18 februari (opnieuw) ouders geworden? Dan is jullie ster een waterman, bekijk dan eens dit waterman geboortekaartje. 

Bevallen tussen 19 februari en 20 maart? Dan hebben jullie een spetterende vis in jullie midden. 

Jullie kleintje heeft het sterrenbeeld van een ram wanneer hij/zij tussen 21 maart en 19 april ter wereld is gekomen. Kijk dan eens naar een geboortekaartje met een ram én foliedruk, helemaal schitterend. 

Kijk eens naar dit geboortekaartje met een stier als jullie spruit tussen 20 april en 20 mei geboren is. 

Krijgen jullie 1 kindje, maar is deze wel tussen 21 mei en 20 juni geboren? Dan krijgen jullie alsnog een tweeling. Leuk om dat te gebruiken op het geboortekaartje. 

Als jullie lieveling midden in de zomer tussen 21 juni en 22 juli is geboren, is het een kreeftje. Het bewijs dat zelfs kreeften heel schattig kunnen zijn. 

Is jullie welpje in de periode van 23 juli tot en met 22 augustus ter wereld gekomen? Dan hebben jullie een baby’tje met leeuw als sterrenbeeld. We hebben speciale leeuwen geboortekaartjes. Maar ook een geboortekaartje met het hemellichaam van het sterrenbeeld. 

Bevallen in de periode van 23 augustus tot en met 22 september? Dan heeft jullie kleintje het sterrenbeeld ‘maagd’. Ook hiervoor hebben we een stralend geboortekaartje met het hemellichaam van een maagd. 

Als jullie kleintje in de herfst is geboren tussen 23 september en 22 oktober, is het sterrenbeeld ‘weegschaal’ van jullie superster. Personaliseer dan misschien een kaartje met de astrologische weegschaal. 

Jullie krijgen een schorpioen als jullie kleintje tussen 23 oktober en 21 november geboren wordt. Ook deze astrologische kaartjes zijn heel stijlvol.

Als jullie kleintje tussen 22 november en 21 december geboren wordt, is ‘boogschutter’ het sterrenbeeld. Jullie krijgen dan dus jullie eigen Peter Pan. 

Kijk hier eens naar alle geboortekaartje met het sterrenbeeld van jullie hummeltje. Hoe bijzonder om naar al jullie dierbaren te versturen. 

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met sterren

Heb je het perfecte geboortekaartje gevonden? Dan kan je hem helemaal eigen maken in onze kaartmaker. Laat de geboortedatum bijvoorbeeld nog net iets meer opvallen, maak ruimte voor een lieve foto of verander het lettertype en de letterkleur. Met wat kleine aanpassingen maak je zo zelf een uniek geboortekaartje. We zetten de stappen even voor je op een rij: 

  • Kies een kaart uit onze collectie of begin zelf met een blanco kaart
  • Klik vervolgens op ‘Kaart bewerken’.
  • Laat je creativiteit de vrije loop en voeg leuke figuren zoals sterretjes, maantjes of zonnetjes toe. 
  • Upload een schattige foto van jullie superster en schrijf er een lieve tekst bij.
  • Bestel je gratis proefdruk en bekijk zelf eerst of jullie ontwerp klaar is om besteld en verzonden te worden. 
  • Laat de geboortekaartjes thuisbezorgen of laat ze door ons direct versturen naar je dierbaren. 

Vergeet je geboortekaartje niet op te slaan in je account. Je kaartjes zijn dan na de geboorte van je kindje zo besteld.

Tip: Bekijk onze geboorteteksten als jullie even geen inspiratie voor een lieve geboortetekst.

Bij Kaartje2go kan je een gratis proefdruk bestellen van je kaartje. Kies je kaartje met bijvoorbeeld een mooie sterrenhemel erop, klik op de knop ‘Proefdruk bestellen’ en pas hem vervolgens aan tot je tevreden bent. Kies het formaat en de papiersoort en rond je bestelling kosteloos af. Naast het geboortekaartje ontvang je ook onze verschillende papiersoorten en envelopkleuren. Je ziet zo zelf of de papiersoort goed bij het sterren geboortekaartje past. En je check of je tevreden bent over de kleuren en of alle informatie klopt. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.