Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes met sterren

Out of this world, de geboortekaartjes met een sterrenhemel! Als je naar het heelal kijkt, besef je hoe bijzonder en prachtig het universum in elkaar zit. Een geboortekaartje met het heelal is daarom magisch om je kindje mee aan de wereld voor te stellen.

Geboortekaartjes met de sterren maken

Onze collectie geboortekaartjes met sterren

Blauw is een kleur die je veel terugziet op sterrenhemel geboortekaartjes. Vaak in tinten zo diep als de nacht. Als je in de hemel bent van geboortekaartjes met als thema ‘sterrenhemel’, dan zit je bij ons helemaal goed. Kies bijvoorbeeld voor een astrologie geboortekaartje met een silhouet van de maan

⭐ Ook leuk: Symboliek geboortekaartjes

Het sterrenbeeld van jullie kersverse ster

Denk ook eens aan een geboortekaartje met het sterrenbeeld van jullie kersverse superster op de voorkant. 

Is jullie spuit tussen 22 december en 19 januari geboren? Dan is een geboortekaartje met het hemellichaam van een steenbok misschien een mooie manier om jullie superster voor te stellen. 

In de periode van 20 januari en 18 februari (opnieuw) ouders geworden? Dan is jullie ster een waterman, bekijk dan eens dit waterman geboortekaartje. 

Bevallen tussen 19 februari en 20 maart? Dan hebben jullie een spetterende vis in jullie midden. 

Jullie kleintje heeft het sterrenbeeld van een ram wanneer hij/zij tussen 21 maart en 19 april ter wereld is gekomen. Kijk dan eens naar een geboortekaartje met een ram én foliedruk, helemaal schitterend. 

Kijk eens naar dit geboortekaartje met een stier als jullie spruit tussen 20 april en 20 mei geboren is. 

Krijgen jullie 1 kindje, maar is deze wel tussen 21 mei en 20 juni geboren? Dan krijgen jullie alsnog een tweeling. Leuk om dat te gebruiken op het geboortekaartje. 

Als jullie lieveling midden in de zomer tussen 21 juni en 22 juli is geboren, is het een kreeftje. Het bewijs dat zelfs kreeften heel schattig kunnen zijn. 

Is jullie welpje in de periode van 23 juli tot en met 22 augustus ter wereld gekomen? Dan hebben jullie een baby’tje met leeuw als sterrenbeeld. We hebben speciale leeuwen geboortekaartjes. Maar ook een geboortekaartje met het hemellichaam van het sterrenbeeld. 

Bevallen in de periode van 23 augustus tot en met 22 september? Dan heeft jullie kleintje het sterrenbeeld ‘maagd’. Ook hiervoor hebben we een stralend geboortekaartje met het hemellichaam van een maagd. 

Als jullie kleintje in de herfst is geboren tussen 23 september en 22 oktober, is het sterrenbeeld ‘weegschaal’ van jullie superster. Personaliseer dan misschien een kaartje met de astrologische weegschaal. 

Jullie krijgen een schorpioen als jullie kleintje tussen 23 oktober en 21 november geboren wordt. Ook deze astrologische kaartjes zijn heel stijlvol.

Als jullie kleintje tussen 22 november en 21 december geboren wordt, is ‘boogschutter’ het sterrenbeeld. Jullie krijgen dan dus jullie eigen Peter Pan. 

Kijk hier eens naar alle geboortekaartje met het sterrenbeeld van jullie hummeltje. Hoe bijzonder om naar al jullie dierbaren te versturen. 

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes met sterren

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.