Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes lief

De geboorte van jullie kindje is een prachtig en bijzonder moment in jullie leven. Stuur een lief geboortekaartje om jullie familie en vrienden van het leuke nieuws op de hoogte te brengen. Kies bijvoorbeeld voor een roze achtergrond of voor prachtige schattige diertjes zoals een flamingo, hertje of pandabeer. Ontwerp zelf je kaartje of kies een van onze eigen ontwerpen en vraag een gratis proefdruk aan!

Geboortekaartje lief maken

Een lief geboortekaartje vind je simpel en snel op de website van Kaartje2go. Filter op lieve kaartjes en selecteer het leukste kaartje uit de galerij:

  1. Klik het leukste kaartje aan en kies voor ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste figuren, kaders en symbolen toe en maak de kaart nog persoonlijker.
  3. Schrijf een mooie tekst over de geboorte van jullie kindje.
  4. Vraag de gratis proefdruk aan of rond direct de bestelling af.

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze geboortekaartjes voor meisjes, bloemen of dieren.  

Gratis proefdruk bestellen

Is je lieve geboortekaartje af, maar twijfel je ergens of dit wel het juiste kaartje zal zijn? Kies ervoor om de gratis proefdruk te bestellen. Wij sturen het kaartje in een leuk pakketje zo snel mogelijk naar je huisadres toe. Hier zitten een kaartje en voorbeelden voor papiersoorten en envelop kleuren in. Bekijk het kaartje rustig met je partner en zet hem een paar dagen in de vensterbank. Gaat dit hem worden? Het kaartje staat in je account voor je klaar. Je hoeft alleen maar in te loggen, de adressen in te vullen en op verzenden te klikken. Makkelijk toch? 

Tip: Vul je uitgerekende datum in, doe mee met onze actie en win gratis geboortekaartjes!

Lief geboortekaartje bestellen

Geboortekaartjes kun je simpel en snel met een paar klikken bestellen. Kaartje2go heeft een een handige digitale adresverzoeker. Stuur dit linkje via WhatsApp naar je vrienden en familie zodat ze hun adressen kunnen invullen. Zo staat alles er direct in, handig! Kies ervoor om de kaartjes direct naar je familie en vrienden te sturen of ontvang alles bij je thuis in een pakketje met gratis witte enveloppen. Zo kun je de kaartjes zelf langsbrengen, ook leuk! Heb je nog vragen? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam, zij willen je graag verder helpen. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje! 

 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.