Ga naar de inhoudGa naar het filter

Langwerpige geboortekaartjes

Langwerpige geboortekaartjes zijn helemaal hip! Met voldoende ruimte voor een leuke tekst en een opvallend formaat is dit het perfecte geboortekaartje voor wie net iets meer wil.

Het langwerpige geboortekaartje is populair!

1. Opvallend

Het formaat van langwerpige geboortekaartjes is opvallend. Door de hoogte steekt het kaartje letter boven andere kaartjes uit. Alle tekst is goed te lezen en de naam van het kindje staat er mooi groot op. Op deze manier breng je nog beter het blije geboortenieuws over op de ontvanger. Je kan de kaart ophangen of neerzetten en zo krijgt hij een mooi plekje in huis.

2. Stoer en tijdloos

Langwerpige geboortekaartjes zijn stoer, chique en tijdloos. Het formaat benadrukt de hippe en tijdloze uitstraling. Teksten en illustraties krijgen alle ruimte en juist de extra witruimte rondom de elementen geeft het een rustige en stijlvolle uitstraling. Geef de tekst op de voorkant alle ruimte om het perfecte langwerpige geboortekaartje te maken.

3. Zet het kaartje neer!

Dit formaat kaartjes is erg mooi om neer te zetten. De dubbele kaarten (met een binnenkant) blijft goed overeind staan en krijgen zo een opvallende plek in huis. Een enkelzijdige geboortekaart heeft alleen een voor en achterkant en blijft niet uit zichzelf rechtop staan. Deze kaart kun je goed ophangen of ergens tegenaan zetten. De papiersoorten die wij gebruiken zijn stevig en hebben een luxe uitstraling. Dit past erg goed bij het langwerpige geboortekaartje.

Tips voor langwerpige geboortekaartjes 

Ben je van plan om geboortekaartjes te bestellen bij Kaartje2go? Dan hebben wij nog een paar tips voor je. 

Enveloppen

Bestel de enveloppen voor het geboortekaartje vooraf, dan heb je genoeg tijd om de adressen op de enveloppen te schrijven. De enveloppen kun je versieren met washi tape, stempels of stickers. Ook kun je in een mooie handlettering het adres opschrijven.

TIP: Kies de kraft enveloppen, deze passen erg mooi bij de langwerpige geboortekaart.

Proefdruk

Ook van langwerpige kaarten kun je een proefdruk bestellen. De proefdruk is gratis dus maak er zeker gebruik van. Door een voorbeeld van de kaart te maken krijg je al een goed beeld van hoe het kaartje eruit komt te zien. 

Verzending

De langwerpige kaarten kun je als pakketje thuis laten bezorgen, maar je kan ze ook rechtstreeks door ons laten versturen. Jij vult alle adressen in en wij versturen de geboortekaartjes rechtstreeks naar de ontvanger toe. Scheelt jou veel tijd en wij doen het graag voor je!

Langwerpige dubbele kaart

De langwerpige dubbele kaart is een hele leuke optie om te kiezen als geboortekaartje. Dit type kaart heeft een voor- en achterkant, maar ook een binnenkant. Zo heb je genoeg ruimte voor alle teksten en kun je binnenin nog een leuk gedichtje of songtekst plaatsen. De dubbele geboortekaart blijft uit zichzelf overeind staan.

Een enkele langwerpige kaart heeft een formaat van 10x21 en bestel je voor €1,69 bij 100 stuks. Kies voor de papiersoort chique parelmoer of stijlvol linnen voor een luxe uitstraling.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.