Ga naar de inhoud

Kraft geboortekaartjes maken

Ben je op zoek naar geboortekaartjes met een neutrale look? Ga dan voor kraft geboortekaartjes! Met een geboortekaartje met kraftlook laat je iedereen op je eigen wijze  weten dat je een kindje hebt gekregen. Bij ons vind je zowel schattige als hippe kaartjes met kraft. Bekijk dus nu onze kraftlook geboortekaartjes en kies het kaartje dat bij jullie stijl past.

Meer: origineel 

Geboortekaartje kraft voor een natuurlijke look

Ben je op zoek naar mooie neutrale geboortekaartjes? Ga dan voor een geboortekaartje van kraft karton! Met een babykaartje in deze stijl laat je iedereen op een stijlvolle manier weten dat je een kindje hebt gekregen. Van schattig tot hip: bij ons vind je allerlei geboortekaartjes met kraftlook. Bekijk onze kraft geboortekaartjes en kies het kaartje dat bij jullie past.

Kraft geboortekaartjes maken

Onze geboortekaartjes kraft hebben een natuurlijke look met een moderne twist. Je kunt deze kartonlook eindeloos combineren met verschillende kleuren, figuren en stijltjes. Een ontwerp met zachte kleuren en weinig details zorgt voor een schattig effect. Liever een vrolijk kaartje dat er echt uitspringt? Dan doen frisse kleuren, zoals okergeel, oranje en blauw, het goed. 

Naast variatie in kleuren, kun je kiezen uit verschillende figuren. Denk eens aan een kraftlook geboortekaartje met silhouet. Een wit silhouet zorgt voor een zachte uitstraling en een zwart silhouet past perfect bij een stoerder geboortekaartje. Patronen met hartjes en sterretjes staan ook erg mooi op kraft geboortekaartjes. We hebben trouwens ook geboortekaartjes met een kraft detail, zoals een klein label waar de naam van je kindje op staat.

Veelgestelde vragen over kraft geboortekaartjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.