Jungle geboortekaartjes

In ons vlakke landje met groene weilanden en gekleurde steden spreekt de jungle enorm tot onze verbeelding. Gelukkig staan de lianen, eucalyptus, monstera en palmbladeren prachtig afgebeeld op onze jungle geboortekaartjes. Is deze stijl iets voor jou? Maak dan je eigen jungle geboortekaartje en vraag meteen een gratis proefdruk aan.

Geboortekaartje jungle maken

Wij hebben ons een weg door het oerwoud van geboortekaartjes geslagen, zodat we jou de mooiste jungle geboortekaartjes kunnen aanbieden.

Op de kaartjes vind je prachtige illustraties van jungledieren en sfeervolle botanische elementen. Het kleurenpalet bestaat uit verschillende groen- en blauwtinten. Net als warme aardetinten zoals oudroze en terra. We zien ook de botanische monsterabladeren, bananenbladeren en palmbladeren terugkomen op veel jungle geboortekaartjes. Zo waan je je helemaal in de tropen!

De verschillende soorten bladeren gaan ook goed samen met jungle dieren. Denk aan stoere tijgers, leeuwen en luipaarden tot schattige olifantjes en giraffen. In gedachten ben je met dit geboortekaartje even op safari. Kun jij “De Grote Vijf” ontdekken?

Zo maak en bestel jij je eigen Jungle thema geboortekaartje

  1. Kies een kaart uit de collectie “Geboortekaartje Jungle”
  2. Klik op “Kaart bewerken” om de kaart te personaliseren. Verander de achtergrond, het lettertype en de kleuren, voeg junglefiguren en -kaders toe of upload je eigen foto. Kies tot slot een leuke geboortetekst uit om de kaart helemaal eigen te maken.
  3. Ben je klaar met bewerken? Bestel dan een gratis proefdruk van je geboortekaartje. Sla het kaartje op in je account, zodat je na de geboorte alleen nog maar de geboortedatum, geboortetijd, het gewicht en de lengte van je kindje hoeft toe te voegen.

Gratis proefdruk geboortekaartje

Wist je dat je bij Kaartje2go een gratis proefdruk van je geboortekaartje kunt aanvragen? Zo kun je je geboortekaartje in jungle stijl van dichtbij bekijken en voelen! In het proefdrukpakket vind je onze verschillende papiersoorten, onze envelopkleuren en natuurlijk jouw geboortekaartje. Je ontdekt zo dat de kleur van de letters misschien net een tintje donkerder mag, dat de papiersoort oud-Hollands waarschijnlijk heel goed bij jullie kaartje past of dat je al helemaal tevreden bent over je geboortekaartje.

Jungle geboortekaartje: dé trend van 2021

Staat jouw huis vol met mooie planten, waan je je graag in de natuur en is groen dé themakleur van jullie mooie babykamer? Dan is de geboortekaartjes trend jungle stijl misschien wel een schot in de roos voor jou. 

Als je hebt besloten dat een jungle geboortekaartje helemaal bij jouw kleintje zal passen, ga je een kaartje kiezen en maken. Er zijn veel verschillende jungle geboortekaartjes, zoals geboortekaartjes met bladeren in mooie tinten, met dieren en botanische elementen of met een simpele krans van groen met de naam van je kindje als middelpunt. Heb je je favoriet gekozen? Dan is het tijd om je geboortekaartje helemaal naar wens te maken. 

Jungle geboortekaartje versturen

Het bestellen van je kaartje gaat eenvoudig en snel. En voor het versturen hoef je niet eens de urban jungle in. De kaartjes bestel je namelijk gemakkelijk vanuit je luie stoel. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen en de verzenddatum in te vullen, want wij doen de rest. Zo kun je lekker blijven knuffelen met je kindje.

Je kunt de kaarten ook als pakketje thuis laten bezorgen. In dat geval kun je er nog leuke extra’s bij bestellen zoals gekleurde enveloppen en prachtige geboorte sluitzegels. Zo verras je jouw vrienden en familie dubbelop: met de geboorte van jullie kinderen en een prachtig babykaartje!

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verstuurd. In 95% van de gevallen heb je ze al de volgende dag in huis!