Ga naar de inhoudGa naar het filter

Alle informatie over geboortekaartjes

Je eigen geboortekaartjes online maken en versturen is heel makkelijk. Het is logisch dat je toch een aantal vragen hebt. Kan ik een gratis proefdruk bestellen? Wanneer komen mijn geboortekaartjes aan?  En wat voor extra’s hebben kan ik bestellen bij de geboortekaartjes? 

Wij helpen je natuurlijk graag op weg. Alle informatie over het maken, bestellen en versturen van geboortekaartjes kun je hier lezen.

Inspiratie voor je geboortekaartje

Geboortekaartjes teksten

Zoek je naar de juiste woorden voor op je geboortekaartje? Onze tekstschrijvers hebben een aantal leuke en afwisselende teksten voor je verzameld. Deze kun je met een druk op de knop kopiëren op je kaart. 

Lees meer: 

Geboortekaartje met naam invullen en bekijken

Het juiste geboortekaartje spreekt nog meer tot de verbeelding als je de beoogde naam van jullie kindje op het kaartje ziet verschijnen. Daarom hebben wij een handige tool ontwikkelt waarmee je de kaarten met de juiste naam in de galerij ziet staan.

Lees meer: geboortekaartjes met eigen naam bekijken

Geboortekaartjes met video maken

Hou je van spontaniteit en spreek je liever iets in? Stuur dan een geboortekaartje met een videoboodschap. Via een QR code op de kaart kunnen jouw familie en vrienden de videoboodschap via hun mobiele telefoon bekijken.

Meer info: videoboodschap op geboortekaartje 


Praktische informatie

Duurzame geboortekaartjes

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Kaartje2go. Alle geboortekaartjes worden CO2-neutraal gedrukt. Voor de verzending werken we samen met het Groene Post Project van PostNL. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier en hebben het FSC-keurmerk. Met de papiersoort luxe gerecycled en de gerecyclede enveloppen maak je het duurzame plaatje helemaal compleet. 

Lees meer: duurzaamheid bij Kaartje2go

Goedkope geboortekaartjes

Heb je iets minder te besteden? Of geef je liever zo weinig mogelijk uit aan jouw geboortekaartjes? Neem dan een kijkje tussen onze goedkope geboortekaartjes. 

Ontdek meer: goedkope geboortekaartjes


Leuke extra's

Foliedruk

Geef je geboortekaartje een prachtige gouden, zilveren of koperen glans met foliedruk. 

Verder ontdekken: foliedruk op je geboortekaartje

Luxe papiersoorten

Je geboortekaartje krijgt extra kleur met een luxe papiersoort. Kies uit de verschillende papiersoorten en fleur je kaartje nog meer op.

Verder lezen: luxe papiersoort voor je geboortekaart

Gekleurde enveloppen

Met een envelop kun je al het verschil maken in de brievenbus. Kies de kleur die perfect bij jouw geboortekaartje past.

Verder lezen: enveloppen voor je geboortekaartje

Sluitzegels

Met een sluitzegel op de envelop geef je de envelop een luxe uitstraling. Je kunt hiermee je geboortekaartje nog persoonlijker maken. Sluitzegels kun je eenvoudig bestellen bij je pakketje geboortekaartjes.

Verder lezen: sluitzegels voor je geboortekaart

Adresetiketten

Neem jezelf werk uit handen met onze handige adresstickers. Verzamel de adressen, laat ze afdrukken op een door jou gekozen adressticker en plak ze vervolgens eenvoudig en snel op de envelop.

Verder lezen: adresstickers bestellen


Handige tips

Adressen verzamelen

Ga je je geboortekaartjes rechtstreeks versturen? Dan hoef je alleen maar de adressen in te vullen. Die moeten eerst nog wel even verzameld worden natuurlijk. Met de handige adresverzoeker is dit zo geregeld.

Ontdek het nu:

Bezorginformatie geboortekaartjes

Je wilt er zeker van zijn dat je geboortekaartjes op tijd aankomen bij je vrienden en familie. Daarom is het goed om te weten hoe de verzending verloopt.

Lees meer:

WIN je geboortekaartjes

Denk je dat je op je uitgerekende datum gaat bevallen? Doe dan mee met onze actie en win je eigen gebaartekaartjes gratis.

Meer info: uitgerekende datum actie geboortekaartjes


Geboortekaartje inspiratie

Controleer met de handige checklist of je alle informatie op je geboortekaartje hebt gezet. Laat je informeren over de leukste weetjes op het gebied van geboorte via onze blog.

Lees meer:

Babynamen:

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.