Ga naar de inhoud

Geboortekaartjes drukken

Hoera! Jullie zijn ouders geworden. Dat vraagt om een perfect geboortekaartje voor jouw pasgeboren kindje. Geboortekaartjes drukken is heel eenvoudig bij Kaartje2go en kan met allerlei leuke extra’s. Door je eigen geboortekaartje te laten drukken kan je jouw ontwerp volledig naar je eigen smaak aanpassen. Zelf je ontwerp van te voren bekijken? Vraag een gratis proefdruk aan!

 • Gratis proefdruk
 • Luxe papiersoorten en goudfolie
 • Win je geboortekaartjes!
Foliedruk
Foliedruk
Foliedruk
Foliedruk
 • Gratis proefdruk
 • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
 • Win je geboortekaartjes!

Eigen geboortekaartjes laten drukken 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij Kaartje2go om een geboortekaartje helemaal te personaliseren. Zo wordt het kaartje perfect voor de geboorte van je kindje. Elk kindje is immers anders en daarom verdient elk pasgeboren baby’tje een uniek geboortekaartje.

Geboortekaartjes met verschillende opties

Geboortekaartjes kan je met allerlei opties ontwerpen en laten drukken om het geboortekaartje van je pasgeboren kindje perfect te maken. Er zijn verschillende opties voor gedrukte geboortekaartjes mogelijk bij Kaartje2go:

 • Kies voor gedrukte geboortekaartjes met foliedruk. Op deze manier krijgt jouw geboortekaartje aan de buitenzijde een mooie glanzende en luxe uitstraling. Zo laat je het geboortekaartjes nog meer schitteren en valt hij nog meer op. Je kan er bij foliedruk voor kiezen om een geboortekaartje te laten drukken met goudfolie, zilverfolie of koperfolie.
 • Laat je geboortekaartje drukken met de mooiste foto(‘s) van jouw kindje. Kies voor een kaart of maak zelf een kaart met één of meerdere foto’s. Je kan zelfs de foto(‘s) in het geboortekaartje nog bewerken met schattige figuren, kaders en/of filters. 
 • Op een geboortekaartje mag een mooie tekst over jullie kindje natuurlijk niet ontbreken. Voeg daarom een mooie tekst toe over je kindje, kies voor een mooie tekst over de bevalling, schrijf een gedichtje of laat je inspireren door een van onze voorgeschreven teksten.
 • Vraag een gratis proefdruk aan om er helemaal zeker van te zijn dat jouw geboortekaartje perfect is om te laten drukken. Je ontvangt dan het door jou ontworpen geboortekaartje, voorbeelden van luxe papiersoorten en kleuren van enveloppen. 
 • Kies ervoor om de kaartjes rechtstreeks te versturen naar de geadresseerden of laat de geboortekaartjes in een pakketje bij jou thuis bezorgen. Met deze verzendmethode kan je er leuke extra’s bij bestellen. Denk aan gekleurde enveloppen en schattige sluitzegels.

Waarom geboortekaartjes laten drukken

Als je kindje na 9 maanden wachten eindelijk is geboren, is dat natuurlijk iets wat je met de hele wereld wil delen! Voor je vrienden, familie, kennissen en collega’s is het daarom extra leuk als zij naast je online posts een mooi en gepersonaliseerd geboortekaartje ontvangen. Leuk om te bewaren als leuke en tastbare herinnering aan de geboorte van jouw kindje.  

Gratis proefdruk van jouw geboortekaartje

Ben je helemaal tevreden met het ontwerp van je geboortekaartje, maar wil je hem nog even in het echt bekijken? Als je een account hebt bij kaartje2go kan je heel makkelijk een gratis proefdruk aanvragen. Je krijgt dan een pakketje met natuurlijk een proefdruk van de geboortekaart die jij ontworpen hebt. Daarnaast krijg je ook voorbeelden van de papiersoorten waarop de geboortekaart gedrukt kan worden, de mogelijkheden voor kleuren van de envelop en een flyer met de vervolgstappen om de uiteindelijke geboortekaartjes te bestellen. Er zijn ontzettend veel leuke extra’s die je kan toevoegen aan jouw geboortekaartjes

Gedrukte geboortekaartjes versturen

Ben je na het ontvangen van de proefdruk 100% tevreden over de door jou ontworpen geboortekaartjes? Dan kan je deze perfecte geboortekaartjes bestellen en versturen naar al je contacten! Je kan bij deze stap kiezen voor twee manieren:

 • Alle gedrukte geboortekaartjes in een pakketje bij jou thuis ontvangen. Wanneer je voor deze manier kiest krijg je alle geboortekaartjes in één keer in een doosje bij jou thuis bezorgd. Je kan hierna zelf de geboortekaartjes adresseren en versturen. Je vult hier dus tijdens het bestelproces je eigen adres in. Het leuke aan deze manier is dat je allerlei leuke extra’s kan toevoegen bij de gedrukte geboortekaartjes. Denk hierbij aan schattige sluitzegels over geboorte, fijne papiersoorten en gekleurde enveloppen. Ook handig om te weten bij het bestellen van je geboortekaartjes in een pakketje: Het adres van de geadresseerden staat niet op de achterkant van de kaart. 
 • Alle gedrukte geboortekaartjes worden rechtstreeks naar de ontvangers gestuurd. Wij zorgen ervoor dat alle gedrukte geboortekaartjes bij de juiste adressen aankomen! Het enige wat jij hier hoeft te doen is de adressen doorgeven. Ook dit kan op verschillende manieren. Wil je minder tijd kwijt zijn? Gebruik van onze adresverzoeker. Je kan ook je eigen Exel bestand of adressenlijst in jouw Kaartje2go-accoun gebruiken.Het is bij deze manier van verzenden dus mogelijk om meerdere van dezelfde kaarten naar verschillende adressen te versturen. Handig om te weten bij deze verzendmethode: Hier kan geen foliedruk op geboortekaartjes gedrukt worden. Ook kunnen hier de extra's zoals gekleurde enveloppen en sluitzegels niet worden toegevoegd. 

Nog vragen over de gedrukte geboortekaartjes?

Zit je nog met wat vragen over de kaartjes? Wat de prijs is van geboortekaartjes drukken? Heb je speciale verzoeken of heb je andere vragen? Dan kan je altijd even door de veelgestelde vragen heen scrollen. Hier staan de meest gestelde vragen met een passend antwoord over de gedrukte geboortekaartjes. Staat jouw vraag er niet tussen of heb je nog geen goed antwoord gevonden? Neem dan even contact op met de afdeling klanttevredenheid van Kaartje2go, zij helpen je graag verder!

Wanneer je alle stappen doorlopen hebt en de gedrukte geboortekaartjes besteld zijn (en je ze misschien wel gelijk verstuurd hebt), gaan wij aan de slag met jouw geboortekaartjes. Wanneer je de gedrukte geboortekaartjes op werkdagen voor 20:00 besteld hebt, worden ze vandaag nog verzonden door PostNL! Bij PostNL geldt in 95% van de gevallen dat jij of de geadresseerden de gedrukte geboortekaartjes de volgende werkdag in huis hebben!

Je kunt zoveel kaartjes drukken als je zelf wilt. Hoe meer geboortekaartjes je bestelt, hoe minder ze per stuk kosten. Heb je al besteld, maar wil je toch nog een paar extra kaartjes bestellen? Je geboortekaartje blijft in je Kaartje2go account staan zodat je makkelijk bij kunt bestellen, hoe fijn?!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.489 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.