Ga naar de inhoud

Voorbeelden & inspiratie voor felicitatiekaarten

Elke mijlpaal, hoe groot of klein ook, is een gelukwens waard! Zie je de glunderende gezichtjes van jouw kleinkinderen al voor je wanneer ze hun zwemdiploma in ontvangst nemen? Of de trotse blik van jouw zoon of dochter wanneer zij hun pasgeboren kindje aan jou tonen? Het geluk van een echtpaar dat al lange tijd getrouwd is? Al deze momenten maak je nog leuker met het versturen van een attente felicitatiekaart. We laten je hieronder een aantal voorbeelden zien.

Gelukwensen voor elke gelegenheid

Geluk wensen, dat kan voor een heleboel gebeurtenissen in iemands leven! Denk aan een huwelijk(sjubileum), geboorte, nieuwe woning, diploma behaald, communie, zwangerschap… noem maar op! Bij ons vind je felicitatiekaarten voor elke gelegenheid, zodat je altijd een passende kaart kunt sturen. 

Tip: Gebruik de filters, zodat je direct bij de juiste gelegenheid terecht komt. 

Categorie: Felicitatiekaarten
Designer: Manique

felicitatiekaarten

Voorbeeld gelukwens geboorte

Hoera, er is een kleintje geboren! Of misschien wel twee. Dan wil je natuurlijk een felicitatiekaartje sturen naar de ouders. Als er oudere broertjes en/of zusjes zijn, is het ook leuk om hen te geluk te wensen en een klein berichtje voor hen op de kaart te zetten. Als je de opa’s en oma’s of ooms en tantes persoonlijk kent, zullen zij een felicitatiekaartje ook zeker op prijs stellen. 

Categorie: Felicitatie geboorte
Designer: AnoukS

felicitatie geboorte
felicitatie geboorte

Voorbeeld gelukwens trouwdag

Pas getrouwd, 1 jaar getrouwd, 5 jaar getrouwd of 40 jaar getrouwd: het is altijd een moment voor een kaartje! In onze collectie vind je voor elk bruidspaar een geschikte kaart. 

Tip: Op de meeste kaarten kun je het getal aanpassen. Op onderstaande kaart staat bijvoorbeeld het getal ‘40’, maar je kunt dit in de kaartmaker aanpassen naar het getal wat van toepassing is. Zo tover je deze kaart in een handomdraai om naar elk denkbaar huwelijksjubileum!

Categorie: Felicitatie getrouwd & Felicitatie huwelijksjubileum
Designers: Manique en Ilse

Felicitatie 'hoera getrouwd' duiven met kraftlook
Felicitatiekaart 40 jarig huwelijksjubileum

Voorbeeld gelukwens nieuwe woning

Als iemand in je omgeving binnenkort gaat verhuizen, of net is verhuisd, wil je je gelukwensen overbrengen met een felicitatiekaart. En als ze zijn gesetteld, ga je natuurlijk even het huis bewonderen. Kies een mooie kaart uit ons assortiment en stuur de gelukkigen een felicitatiekaart voor hun nieuwe woning. Wil je helemaal de blits maken, maak dan een persoonlijke kaart met een foto van het nieuwe huis erop! 

En gaat het stel ook tegelijk samenwonen? Stuur dan een leuke ‘samenwonen’ kaart!

Categorie: Felicitatie nieuwe woning
Designers: Els Lucker Design en Zij ontwerpt

felicitatie happy new home posters en planten
Jullie gaan samenwonen retro

Cadeau bij je felicitatiekaart

Voor een echt grootse verrassing door de brievenbus, stuur je een cadeau mee met je kaart! We hebben een uitgebreid assortiment cadeaus, zodat je altijd iets bijpassends kunt vinden. Kies bijvoorbeeld voor een chocoladereep van Tony’s Chocolonely, een goede fles wijn of een paar zakjes thee. Maar ook sieraden, kinderboeken, verzorgingsproducten, speelgoed en kraamcadeautjes kun je meesturen met je kaart!

Sorry, we konden niets vinden …

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.