Ga naar de inhoudGa naar het filter

Felicitatiekaarten homo huwelijk

Hoera, tijd om de liefde te vieren! Het huwelijk is een bijzondere gelegenheid in het leven van elke man of vrouw. Wij zijn ontzettend blij en trots dat gay koppels in Nederland met elkaar kunnen trouwen. En daar hoort natuurlijk een passende kaart bij. Speciaal voor huwelijken met twee mannen of twee vrouwen hebben wij felicitatiekaarten voor een homohuwelijk. Daarmee kun je alle koppels uit de LHBTQ community verrassen. Feliciteer vandaag nog het homopaar of lesbisch koppel met een mooie huwelijksfelicitatie.

Felicitatie voor lesbisch stel of homo paar

Trouwen is iets heel bijzonders. Eindelijk wordt de liefde bezegeld met het huwelijk. Op deze feestelijke dag is er dan ook volop ruimte voor genegenheid en romantiek. En, voor een groot feest met veel gelach en vrolijkheid. Ken jij twee vrouwen die pas zijn getrouwd? Stuur dan een felicitatiekaart naar het lesbische stel. Hebben twee mannen elkaar het ja-woord gegeven? Stuur dan een leuke felicitatiekaart naar het homopaar.

Felicatiekaart homo huwelijk sturen

Een felicitatie voor het homohuwelijk maak je eenvoudig en snel bij Kaartje2go. Stuur een kaartje naar Mrs. en Mrs of verras Mr. en Mr. met een vrolijke felicitatie.

Het versturen van een kaart is heel eenvoudig. Kies een leuke kaart uit, kies het adres en de verzenddatum. Wij doen de rest!

Als je voor 20:00 uur bestelt, wordt je kaart nog dezelfde dag verstuurd.

🌈 Handig om te weten: bij Kaartje2go vind je ook passende huwelijksuitnodigingen voor gay koppels

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.