Ga naar de inhoudGa naar het filter

Beterschapskaart iets gebroken

Wat een pech; je vriend(in), collega of familielid heeft een ongelukje gehad en daarmee een arm of been gebroken! Dat wordt een flink aantal weken rondlopen (of rollen) met een spalk of zelfs gips. Je wilt natuurlijk jouw beste beentje voorzetten en deze persoon zo goed mogelijk ondersteunen bij de dingen die hij/zij nu niet meer goed zelf kan. Laat de pechvogel daarom weten dat je voor hem/haar klaarstaat met een opbeurende beterschapskaart. Vind je het lastig om te bedenken wat je op de kaart moet zetten? Bekijk dan onze beterschapsteksten om je te helpen bij het vinden van de juiste woorden.

  • Gratis proefdruk
  • Voor 21:00 uur besteld = vandaag verzonden
  • Klantbeoordeling 9.6/10

Iets gebroken en extra pech: operatie nodig

In sommige gevallen is er helaas een operatie nodig om de breuk te herstellen. De patiënt zal daardoor enige tijd in het ziekenhuis moeten blijven. Na de opname is het nog niet klaar, want dan komen er waarschijnlijk een aantal weken in het gips aan. Laat je dierbare weten dat je aan hem of haar denkt door een persoonlijke beterschapskaart naar het ziekenhuis te sturen. Zo’n kaartje is perfect om op te beuren en kan mooi hangen aan het prikbord achter het bed. Je kunt je voorstellen dat een muur vol met kaartjes bemoedigend werkt. Je kunt het kaartmoment trouwens nog specialer maken door een boeket droogbloemen, wat lekkers of leesvoer mee te sturen. Een brede glimlach is gegarandeerd. 

Beterschapskaarten kinderen met gebroken arm of been

Een gebroken arm of been is natuurlijk altijd vervelend, maar al helemaal voor (jonge) kinderen. Ze kunnen niet meer buiten ravotten met leeftijdsgenoten, lekker liggen in bed of zelfstandig douchen. Stuur je neefje, kleinkind of buurmeisje met een gebroken arm of been daarom een humoristische beterschapskaart om hem of haar wat op te vrolijken! Maak de verrassing compleet door er een klein cadeautje aan toe te voegen. Weet je niet zo goed wat je wilt geven? Dit zijn een aantal van onze favoriete cadeautips voor kinderen met een gebroken arm of been:

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.