Ga naar de inhoud

Beterschapskaarten met dieren

Beterschapskaart met dier maken

Speciaal voor dierenliefhebbers hebben onze designers een collectie beterschapskaarten met dieren erop gemaakt. Zo kun je kiezen uit een opkikkertje, een hond met zijn poot in het gips of een wollige knuffelkaart van het beter-schaap. De ‘cat well soon’ en ‘get whale soon’ kaarten zijn ook erg leuk! Zo maak jij een leuke beterschapskaart met dieren:

  1. Kies je favoriete kaart uit de collectie.
  2. Klik op ‘Kaart bewerken
  3. Bewerk je kaart in de kaartmaker: upload je eigen foto, voeg leuke figuren toe en schrijf een bemoedigende boodschap aan de binnenkant.
  4. Ben je tevreden met je kaartje? Plaats je bestelling en we bezorgen de kaart zo snel mogelijk.

Je kunt nog een stapje verder gaan door een foto van je huisdier op de kaart te zetten. Maak bijvoorbeeld een leuke selfie met je hond of upload een grappige foto van je poes, cavia of goudvis. Verras de zieke met een leuke beterschapskaart en tover een glimlach op zijn of haar gezicht. Want er is niets wat zo goed helpt bij het herstel als even kunnen lachen.

🐶 Tip: Je kunt de beterschapskaart ook sturen naar vrienden of familie met een ziek huisdier om hen een hart onder de riem te steken.

Dieren beterschapskaart versturen

Een beterschapskaart met dieren versturen is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het adres te selecteren en de verzenddatum te kiezen. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, dan wordt je kaart nog dezelfde dag verzonden. In 95% van de gevallen ligt jouw geweldige beterschapskaart al de volgende dag op de deurmat – en hopelijk is je zus, vriendin, oma, kind of collega daarmee weer snel op de been.

Bekijk ook onze beterschapskaarten met humor, voor als iemand iets gebroken heeft of als een dierbare naar het ziekenhuis moet. Of neem een kijkje bij onze dierenkaarten.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.240 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.