Ga naar de inhoudGa naar het filter

Queer trouwkaarten

Verliefd, verloofd én… concrete plannen aan het maken voor een bruiloft? Bij Kaartje2go vind je een grote collectie trouwkaarten voor queer koppels. Kies een leuke trouwkaart uit, bewerk het ontwerp naar wens in de kaartmaker en vraag een gratis proefdruk aan.

Onze collectie LHBTQIA+ trouwkaarten

De taal van de liefde is universeel en kent geen grenzen. Dit geloven we met heel ons hart. Daarom hebben we ons best gedaan om een inclusieve collectie trouwkaarten te maken, waar voor iedereen - die zich identificeert als LHBTQIA+ - wat tussen zit. Zo hebben we trouwkaarten gemaakt voor twee mannen én twee vrouwen, maar ook meer neutrale ontwerpen waarbij genderidentiteit geen rol speelt.

Gay trouwkaarten met MR & MR / MRS & MRS

Vormen jij en je geliefde een homoseksueel of lesbisch stel? Dan vinden jullie het misschien leuk om trouwkaarten met ‘Mr & Mr’ of ‘Mrs & Mrs’ erop te versturen. Deze titels hebben een prominente plek gekregen op onze ontwerpen en laten voldoende ruimte over voor jullie namen. Zeker weten dat de trouwkaart direct de aandacht steelt? Kies voor een gay trouwkaart met foliedruk! Het glimmende laagje koper of goud laat bepaalde elementen nog meer opvallen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.