Ga naar de inhoudGa naar het filter
Natuurlijke trouwkaarten

Natuurlijke trouwkaarten om bij weg te dromen

Zag je je bruiloft altijd al voor je als een dromerige dag waarop alles kan en mag? Schop dan lekker je schoenen uit en voel het gras tussen je tenen kriebelen. Met onze natuur trouwkaarten waan je je in een veld vol wuivende halmen die oplichten in de zon. Weelderige bloemen, rustige aardetinten, pampasgras… Prachtig voor een boho bruiloft of voor als je ook op je mooiste dag bewust met de aarde bezig wilt zijn. Van al onze trouwkaarten liggen deze het dichtst bij de natuur. Ga er dus lekker voor zitten, en laat je inspireren.

Natuur trouwkaarten vol droogbloemen en aardetinten

Al zeggen we het zelf, maar wij vinden onze natuurlijke trouwkaarten om bij weg te dromen. We horen de halmen al helemaal ritselende in het zachte avondbriesje. Onze designers ontwierpen de mooiste natuur trouwkaarten volgens de trends van nu. We vertellen je er graag meer over. 

Deze trouwkaarten vind je vast ook mooi:
🌿 Botanische trouwkaarten

🌿 Bohemian trouwkaarten

🌿 Trouwkaarten met bloemen

Onze schitterende trouwkaarten met natuurlijke tinten en vormen

Neus je tussen onze natuurlijke trouwkaarten, dan vallen de aardetinten en bloemen je vast direct op. Zand, beige en zachtroze combineerden onze designers met heel veel bloemen. Denk dan aan trouwkaarten met droogbloemen samengebonden in een bos, met een schitterende bloemenkrans om jullie nieuws te omlijsten of met een simpel takje. Eucalyptus is nog steeds favoriet in trouwkaarten, maar we zien ook olijftakjes, monsterabladeren en ginkgobladeren terug. In combinatie met waterverf, een donkere houtlook of zachte schaduwen is je trouwkaart zo heel dromerig. Je maakt jullie trouwkaart trouwens nog persoonlijker met een foto van jullie loveshoot. 

Lief zijn voor de wereld met je trouwkaarten

Natuur trouwkaarten zijn bij Kaartje2go niet alleen door het neutrale ontwerp een goede keuze. Want vind je het belangrijk om aan onze aarde te denken, dan maak je ze nog duurzamer met ons gratis 100% gerecyclede papier. Ook onze kraft en natuurlijke enveloppen zijn helemaal gemaakt van hergebruikt papier. Ze staan dus niet alleen leuk, maar zijn ook een fijnere keuze voor de wereld. En we hebben nog een paar tips om je trouwkaarten een beetje groener te maken.

1. Ga voor enkele trouwkaarten, in plaats van dubbele. Dat scheelt de helft.

2. Breng jullie trouwkaarten zelf rond. Maar alleen als het lopend of met de fiets kan natuurlijk :–) 

3. Kies je toch voor een pakketje kaarten dat naar je toe wordt gestuurd? Laat ‘m dan op een afhaalpunt bezorgen. 


🧡 Tip: Hebben jullie je favoriete trouwkaart gekozen? Bestel een gratis proefdruk!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.