Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaart met rendier

Kerstmis is de meest magische tijd van het jaar. En bij kerst denk je direct aan de prachtige rendieren. Kerstkaarten met een rendier versturen is dus een leuke mogelijkheid dit jaar. Gelukkig hebben onze designers niet stilgezeten en speciaal voor jou de leukste kaarten met rendieren ontworpen. Heb jij zelf een leuke foto van een rendier gevonden, die jij wil gebruiken op je kerstkaart? Kies er dan voor om je eigen persoonlijke kerstkaart te ontwerpen. Ontwerp de kerstkaart makkelijk en snel helemaal zelf!

Je eigen kerstkaart met rendier maken

Heb jij al helemaal bedacht hoe je kerstkaart met rendier eruit moet komen te zien? Gebruik dan onze kaartmaker om zelf je leuke persoonlijke rendier kaart te maken. Zo doe je dat:

 1. Upload makkelijk en snel een foto vanaf je computer of social media.

 2. Kies het type kaart wat je wil gebruiken, bijvoorbeeld een enkelzijdige of dubbelzijdige kaart.

 3. Schrijf jouw kerstgroet aan de binnenzijde

 4. Voeg een mooie foto toe voor een persoonlijke noot

 5. Maak je kaart extra mooi door de leukste figuren, symbolen en kaders toe te voegen. 

 6. Kies het formaat van de kerstkaart met rendier 

Zoals je leest kan iedereen gemakkelijk zijn of haar eigen kerstkaart maken. Maak de verrassing helemaal compleet door te kiezen voor leuke extra’s zoals enveloppen, sluitzegels en adresstickers. 

Kijk je liever nog even verder naar andere soorten kerstkaarten? Je vindt in onze webshop ook kerstkaarten met sterren, honden of bijvoorbeeld katten

Bestaande kaart bewerken

Je kunt ook je creatieve geest een pauze gunnen en een bestaande kaart kiezen. Onze designers hebben de leukste kaartjes met rendieren voor je klaargezet. Bewerk deze kaarten door bijvoorbeeld enkel de tekst aan te passen of een kader toe te voegen. Je kunt verschillende handige filters gebruiken voor het vinden van de perfecte kaart. Zoek binnen de populairste kaarten of filter op stijl, thema of kerstfiguren. Je kan de kerstkaarten naar je eigen adres versturen maar ook direct naar de ontvanger. Handig! 

Maak het af met een leuk (kerst)cadeau 

Maak je kerstkaart met rendier helemaal af maken door ook een leuk cadeau mee te sturen voor kerst. Je vindt hier leuke brievenbuscadeaus voor zowel mannen als vrouwen. Neem een kijkje op onze kerstcadeau pagina of verras vrienden en familie met: 

 • Boeken 

 • Chocolade 

 • Cadeaubonnen

 • Bier of wijn

 • En nog veel meer..

Heb je nog vragen over het maken van je kerstkaarten met een rendier? Neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. Zij staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.   

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.