Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartje zon

Hebben jullie een stralende zoon of dochter gekregen? Deel het babynieuws met vrienden & familieleden door een geboortekaartje met een zon te maken! Kies een van de schitterende ontwerpen uit onze collectie, pas het naar wens aan in onze kaartmaker en vraag een gratis proefdruk aan.

Stralende geboortekaartjes met zon maken  

Jullie pasgeboren baby verdient het om in het zonnetje gezet te worden. En laat dat nou perfect kunnen met onze geboortekaartjes met zon. Onze designers hebben ontwerpen gemaakt in allerlei stijlen; er zit dus vast een geboortekaartje tussen dat jullie aanspreekt. Vind je het wat lastig om een keuze te maken? Met ons handige filtermenu is een oogverblindend geboortekaartje zo gevonden. Selecteer bijvoorbeeld een stijl (tip: zie onze ontwerpen met waterverf) of een kleur en ontdek welke geboortekaartjes aan je wensen voldoen.

Zachte pastelkleuren en glinsterend goud  

Omringd door vogels, naast de maan of boven een regenboog: op onze geboortekaartjes is de zon haast nooit alleen. Ook bloemen, dieren en wolken laten zich graag van hun beste kant zien. Heb je liever dat jullie kleine zonnetje alleen in de spotlight staat? Kies dan voor een geboortekaartje met foto en maak van je baby het stralende middelpunt. De zachte pastelkleuren zorgen ervoor dat het geheel rustig oogt, waardoor het geboortekaartje een lieve uitstraling krijgt. Mag het van jou wel een tikkeltje stoerder? Dan zijn onze ontwerpen met foliedruk wat voor jou. Vooral de geboortekaartjes met een gouden zon vallen direct op, maar ook die met zilver- en koperfolie glinsteren mooi.

☀️ Tip: gebruik onze geboortekaartjes generator en ontdek hoe de naam van jullie toekomstige kindje op onze kaarten staat!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.