Ga naar de inhoudGa naar het filter

Aquarel geboortekaartjes

Met een geboortekaartje laat je iedereen weten dat jullie kindje er is. Onze designers hebben hard gewerkt om geboortekaartjes te ontwerpen die in de buurt komen van de schoonheid van jullie kleine wondertje. Op deze pagina vind je al onze waterverf / aquarel geboortekaartjes. Ga er rustig voor zitten en laat je inspireren door alle mooie kaartjes.

Geboortekaartjes met waterverf look

Waterverf of watercolor is een techniek waarbij verf wordt verdund met water, waardoor er een transparante laag ontstaat die in verschillende kleuren kan worden aangebracht. Onze collectie kaarten heeft deze waterverf look. Dit zorgt voor een zachte en elegante uitstraling, die perfect past bij geboortekaartjes! Scrol door onze gallerij met waterverf geboortekaartjes en ga op zoek naar je favoriet. De keuze is reuze.

Geboortekaartjes aquarel dieren

Geboortekaartjes met waterverf zijn superhip! Onder kersverse ouders is aquarel, samen met schattige dieren, de meest populaire keuze voor een geboortekaartje. Snappen we helemaal. Waterverf geboortekaartjes zijn er namelijk in allerlei schattige kleuren en stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een waterverf geboortekaartje met een baby olifantje, zwaan of vogeltje.

Geboortekaartjes aquarel bloemen

In deze collectie vind je ook kaartjes met bloemen, die prachtig uitkomen in watercolor stijl, maar ook regenbogen en wolkjes. Ook hebben we aan een aantal kaartjes foliedruk details toegevoegd. Deze fonkelende elementen zijn om bij weg te dromen.

Geboortekaartjes aquarel zelf maken

Naast het personaliseren van een kaart uit onze collectie, kun je ook starten met een blanco- of fotokaart. Begin met het toevoegen van een achtergrondkleur. Voeg vervolgens schattige aquarel figuren en verfstrepen en -spetters toe aan de kaart. En klaar is je zelfgemaakte waterverf geboortekaartje alweer. 

Met onze leuke extra’s steelt jullie waterverf geboortekaartje de harten van familie, vrienden en dierbaren. Door te kiezen voor de papiersoort Oudhollands structuur komt het geboortekaartje nog beter uit de verf. Deze papiersoort lijkt namelijk op echt aquarelpapier. Verstuur de kaart in een pastelkleurige envelop met een bijpassende sluitzegel en adressticker. De kaart valt dan als een feestje op de deurmat. 

Veelgestelde vragen over geboortekaartjes aquarel

Gelukkig hoef je geen picasso te zijn om een waterverf geboortekaartje te maken. Met behulp van onze kaartmaker ontwerp je eenvoudig zelf een geboortekaartje. In een paar klikken voeg je waterverf figuren, verfspetters en mooie kaders toe aan de kaart. Schrijf vervolgens een tekst op de kaart waarin je iets vertelt over jullie prachtige newborn. Vraag tot slot een gratis proefdruk aan of bestel direct je kaartjes. Simpel hè?


👶🏾  Tip: Onze woordkunstenaars hebben de koppen bij elkaar gestoken en de mooiste teksten voor op een geboortekaartje op een rijtje gezet.

Ja, dat kan zeker. Als je met je Kaartje2go account bestelt, is de eerste proefdruk helemaal gratis. Heb je nog geen account, dan betaal je € 0,49 per proefdruk. Naast voorbeelden van onze luxe papiersoorten en envelopkleuren ontvang je natuurlijk ook het geboortekaartje. Zet deze alvast op de kinderkamer en loop er een aantal keer langs. Krijg je een blij gevoel van de kaart? We hebben het ontwerp opgeslagen in je account, zodat je eenvoudig de definitieve bestelling kunt plaatsen. 


👶🏼  Tip: We hebben een handige checklist gemaakt zodat alles goed staat op de proefdruk van je waterverf geboortekaartje.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.