Enveloppen vooruit bestellen en papiersoorten kiezen

Heb je een geboortekaartje uitgekozen, dan is het tijd om een papiersoort te kiezen. Ook kun je nu de enveloppen vooruit bestellen. Zo kan jij je bij de geboorte volledig richten op jullie pasgeboren kindje.

Over enveloppen vooruit bestellen, papiersoorten en ons milieubeleid.

Hoe kan ik enveloppen vooruit ontvangen?

Wil je alvast de enveloppen van adressen voorzien? Dan kun je ze vooruit bestellen. Dat doe je via deze link: www.kaartje2go.be/enveloppen.

Hoe werkt het vooruit bestellen van enveloppen?

​Voor de witte enveloppen betaal je €0,29. Deze prijs ontvang je terug als je de kaarten bestelt, dus deze enveloppen zijn uiteindelijk gratis. Voor de andere enveloppen, behalve parelmoer, betaal je €0,58 per enveloppe. Je ontvangt hiervan de helft terug wanneer je de kaarten bestelt. Uiteindelijk betaal je dan dus €0,29 per enveloppe.

De parelmoer enveloppen (goud, zilver, parelmoer wit en parelmoer roze) kosten €0,78 per stuk. Ook hiervan krijg je de helft terug, waardoor ze uiteindelijk €0,39 per enveloppe kosten. 

Actiecode
Na bestelling van de enveloppen ontvang je een actiecode. De code staat in de verzendbevestiging van de enveloppen (dus niet de bestelbevestiging). Ga je de kaartjes bestellen, dan vul je de code in de winkelmand in. Met de code ontvang je het juiste bedrag als korting. De enveloppen hoef je er niet opnieuw los bij te bestellen, want ook dit wordt met de code vastgelegd.

Let op! Zorg dat je bent ingelogd op hetzelfde account waar je ook de kaartjes mee gaat bestellen, anders werkt de actiecode niet.

Wat als ik meer geboortekaartjes bestel?

Heb je te weinig enveloppen vooruit bestelt omdat je extra geboortekaartjes hebt bestelt? Geen probleem. Je ontvangt de resterende enveloppen gewoon bij je kaartjes in het pakket.

Voorbeeld: Heb je 50 enveloppen vooruit besteld en 80 kaartjes bestelt, dan vul je de actiecode in bij je bestelling en ontvang je nog 30 enveloppen bij je kaartjes.

Welke enveloppen hebben jullie?

Je kunt kiezen uit 11 kleuren: wit, natuurlijk (gerecycled papier), rood, blauw, roze, grijs, kraft (gerecycled papier), goud, zilver, parelmoer wit en parelmoer roze. We rekenen €2,95 verzendkosten voor een pakketje enveloppen.

Lees ook: wanneer geboortekaartjes adresseren en versturen?

Welke papiersoorten gebruiken jullie voor de geboortekaartjes?

De geboortekaarten worden gedrukt op sulfaatkarton (milieuvriendelijk, FSC gekeurd). De papiersoort Luxe Recycled is zelfs gemaakt van 100% gerecycled papier. Enkele rechthoekige kaarten worden afgewerkt met een hoogglans laag.

Je kan kiezen uit vijf mooie papiersoorten van hoge kwaliteit:

  • Glans (gratis)
  • Premium mat (+ €0,19 p/s)
  • Luxe recyled – 100% gerecyled (+ €0,24 p/s)
  • Chique parelmoer (+ €0,29 p/s)
  • Oudhollands structuur (+ €0,29 p/s)
  • Stijlvol linnen (+ €0,35 p/s)

Op deze pagina kun je meer lezen over de verschillende papiersoorten. 

Alle kaarten worden geleverd met stijlvolle en hoogwaardige enveloppen (met FSC keurmerk).

Enkele rechthoekige kaarten worden afgewerkt met een hoogglans laag, deze zijn niet in een andere papiersoort te bestellen en worden zonder envelop verstuurd.

Lees ook: wat staat er op een geboortekaartje?

Maken jullie de geboortekaartjes milieubewust?

Geboortekaartjes produceren en bezorgen we zo milieubewust mogelijk. Alle karton en papier materialen (kaarten EN enveloppen) zijn FSC gekeurd. De papiersoort luxe recycled en de enveloppen natuurlijk en kraft zijn ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled papier. Onze drukkerij voldoet als 1 van de weinigen aan de strenge ISO 14001 milieu normen.

Kaartje2go investeert via www.groenepost.nl in een windmolenpark in India, waarmee de CO2 uitstoot van de bezorging volledig wordt gecompenseerd. De kaarten worden dus CO2 neutraal bij je bezorgd.