Christelijke geboortekaartjes

  • Gratis proefdruk
  • Voor 20:00 besteld, vandaag verstuurd
  • Eenvoudig personaliseren

Een christelijk geboortekaartje maken en bestellen doe je bij Kaartje2go. Onze designers hebben prachtige kaarten voor je klaargezet met een mooie christelijke touch. Wil jij je dierbare familie, vrienden en collega’s op een bijzondere manier op de hoogte stellen van de geboorte van jullie kindje? Neem een kijkje tussen onze bijzondere geboortekaartjes en vraag een gratis proefdruk aan!

Een christelijk geboortekaartje maken

Een christelijk geboortekaartje is zo gemaakt. Onze kaartmaker is voor jong en oud, handig of minder handig met computers en internet. Binnen een paar simpele stappen heb jij een leuk kaartje samengesteld en ben je klaar om hem te versturen. Wij leggen het voor je uit.

  1. Kies de leukste kaart uit en klik op ‘kaart bewerken’.
  2. Voeg de leukste figuren en kaders toe om de kaart persoonlijker te maken.
  3. Schrijf een bijzondere tekst waarin je meer vertelt over jullie baby.
  4. Rond de bestelling af door te kiezen voor een gratis proefdruk of voor het verzenden van de kaartjes. 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan eens onze klassieke, originele en gezins geboortekaartjes. 

Christelijke tekst geboortekaartje

Je geboortekaartje is helemaal af met een christelijke tekst. Maar wat voor tekst ga je op het kaartje zetten? Wij snappen dat dat best lastig kan zijn, daarom hebben wij een aantal mooie geboortekaartjes teksten voor je klaargezet. Hier zitten luchtige teksten, bijbelteksten en andere leuke korte teksten tussen voor je christelijke geboortekaartje. Je kopieert de teksten makkelijk naar je kaart. Zo ben je in een handomdraai klaar. Heb je de juiste tekst of spreuk gevonden? Sla het kaartje op in je account zodat je het later aan je partner kan laten zien!

Gratis proefdruk geboortekaartje

We hadden het al even benoemd, de gratis proefdruk. Hier kun je de eerste keer gratis gebruik van maken. Ben jij benieuwd hoe het christelijke geboortekaartje er echt uitziet? Hoe het in je handen voelt en hoe het op de schoorsteenmantel staat? Laat het kaartje naar je huis versturen en ontdek het allemaal. Zijn jij en je partner helemaal gelukkig met het geboortekaartje? Rond dan de bestelling af en wij doen de rest. 

Tip: Doe mee aan onze uitgerekende datum actie en win gratis geboortekaartjes!   

Christelijke geboortekaartjes versturen

Je christelijke geboortekaartjes kun je op twee manieren versturen. Het is mogelijk de adressen online in te vullen. Zo staan ze direct opgeslagen voor de toekomst. Klik op versturen en wij zorgen er samen met PostNL voor dat alle kaartjes zo snel mogelijk aankomen. Het is ook mogelijk om de geboortekaartjes naar je eigen adres te versturen. Je ontvangt dan een leuk en handig pakketje geboortekaartjes met gratis witte enveloppen. Voor 20:00 uur besteld, is vandaag verzonden. Zo kun je de geboortekaartjes zelf rondbrengen, wel zo leuk!

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 18.912 beoordelingen