Ga naar de inhoudGa naar het filter

Adoptiekaartjes

Er is niets zo bijzonder als de komst van een nieuw gezinslid! Heb je een kindje geadopteerd? Het is zó speciaal om dit bijzondere moment te delen met familie en vrienden. Hier vind je de mooiste geboortekaartjes voor adoptie en aankomstkaartjes. Kies uit onze ruime collectie of maak je eigen adoptiekaartje van je mooiste foto. Leuk, origineel en uniek!

Aankomstkaartjes adoptie in alle stijlen

Het kiezen van het juiste adoptiekaartje kan een hele klus zijn, maar het is ook een leuke manier om je creativiteit te uiten. Of je nu kiest voor een kaart met een schattige foto van je nieuwe gezinslid, of een traditioneel geboortekaartje, je vindt zeker iets passends in ons ruime assortiment kaarten voor een adoptie. 

Wat dacht je van een geboortekaartje met een symbolische betekenis, of een adoptiekaartje met wereldbol om de verschillende culturen weer te geven. En wil je de aankomst van je kindje symboliseren, kies dan voor een geboortekaartje met paspoort, of een geboortekaartje met vliegtuig of ander voertuig

💡 Idee: Kondig de komst van jullie nieuwe gezinslid aan met een geboortebord

Geboortekaartjes adoptie met een persoonlijke touch

De adoptie van een kindje is een prachtige en emotionele gebeurtenis. Wees niet bang om jullie gevoelens te uiten op het kaartje. Kies voor een persoonlijke boodschap of een mooie tekst voor op je adoptiekaart. Zo wordt het echt een geboortekaartje dat bij jullie nieuwe gezinnetje past.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.