Ga naar de inhoudGa naar het filter

Grappige felicitatiekaart geboorte

Hoera! De wereld is een nieuw mensje rijker. Voor de ouders is de geboorte van een kind het begin van ontelbaar veel luiers, slapeloze nachten en continue alertheid. Je wilt ze natuurlijk wel even feliciteren met deze vrolijke gebeurtenis ;-) Zonder dollen: hou jij wel van wat humor, breng dan jouw gelukswens voor de geboorte over met een grappige felicitatiekaart.

Geboorte felicitaties overbrengen met een grappige kaart

Wanneer je jouw geboorte felicitaties op een leuke en grappige manier wilt overbrengen, heb je bij Kaartje2go genoeg keuze. We hebben een uitgebreid aanbod met felicitatiekaarten voor de geboorte van een kind. Zo kun je jouw geboorte felicitaties kwijt op een kaart met humoristische illustraties of grappige dieren. Ook als je meer van de woordgrappen bent is er ongetwijfeld een kaart die bij jou past. En wat denk je van een vrolijk gekleurde kaart? Dat valt altijd goed (op de mat)! Of het nu om een kaartje voor de geboorte van een zoon of dochter gaat, er is altijd wel een kaart die bij jou past.

Personaliseer jouw grappige felicitatiekaart

Wanneer je de ouders goed kent, is het extra leuk om een persoonlijk kaartje te versturen. Dat kan al heel simpel door de kleur aan te passen op het geslacht en zo te feliciteren met de geboorte van een dochter of zoon. Maar er is meer mogelijk: zet bijvoorbeeld de naam van de newborn op de voorkant of ga voor een leuke quote. Ook kun je ervoor kiezen een zelfgekozen grap als tekst op de geboorte-felicitatiekaart te schrijven.

Een kaart vol humor én een verrassing

Wil je de ouders extra verrassen, laat de felicitatiekaart dan met een leuk kraamcadeau bezorgen. Denk aan een rompertje, een rammelaar of schattige babyslofjes. Houd er wel rekening mee dat ouders in de kraamtijd vaak overladen worden met kraamcadeautjes. Een kleinigheidje voor de ouders zelf, zoals een reep chocolade of een cadeaubon, is daarom ook een leuk idee. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om de ouders op een grappige manier te feliciteren met de geboorte van hun kind!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.