Ervaringen met condoleancekaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Vriendelijke groet, Jose”

“Heel erg bedankt voor jullie inzet. Jullie reactie was top. Ik prijs ook al mijn vrienden en kennissen aan om Kaartje2go te gebruiken voor het versturen van kaarten. Echt hartelijk bedankt.”

Vriendelijke groet, Jose

“H. van Elsbelg”

“Jullie zijn zo goed, dat ik zelfs condoleancekaartjes via jullie site verstuur. Bescheiden en mooie kwaliteit. En terecht nummer 1 in Vara's Kassa test!”

H. van Elsbelg

“Groet, Corinne”

“Wat een goede service van jullie, ik ben onder indruk. Snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Wow. Dat is niet vanzelfsprekend meer tegenwoordig.”

Groet, Corinne

“Met vriendelijke groet, E. Schipper”

“Ik wil jullie hartelijk danken voor de goede service en het snelle reageren. Ik zal Kaartje2go zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.”

Met vriendelijke groet, E. Schipper

“Groetjes van C. Douwes”

“Nog bedankt voor jullie snelle service. Dit maak je niet veel meer mee. Ik ben er heel blij mee.”

Groetjes van C. Douwes

“Hartelijke groet, Jantine”

“Het is voor mij totaal geen raadsel meer waarom jullie als beste zijn getest door de Consumentenbond. Veel dank voor je directe bereikbaarheid en hulp.”

Hartelijke groet, Jantine

“Marion”

“Dank voor snelle en positieve reactie! Meerdere bedrijven zouden aan u een goed voorbeeld hebben!”

Marion

“Met vriendelijke groet, Esther”

“Gisteren heb ik de kaartjes ontvangen. Hartelijk bedankt voor jullie service, de kaartjes zien er goed uit.”

Met vriendelijke groet, Esther

“Met vriendelijke groet, Janny”

“De kaartjes zijn keurig bezorgd en ze zien er mooi uit.”

Met vriendelijke groet, Janny

“Met vriendelijke groet, Regina”

“Ik ken jullie via een vriendin. Ik wilde graag even vertellen dat jullie collectie condoleancekaarten erg stijlvol is. Het is vaak lastig een kaart te schrijven, maar de kaart zelf kiezen is bij jullie eenvoudig. Mijn complimenten aan de ontwerpers!”

Met vriendelijke groet, Regina

“Mevrouw Eising”

“Hartelijk dank voor het versturen van de condoleancekaart voor mijn tante. Hierdoor is Kaartje2go extra speciaal voor mij. Ik kon vanuit Bangkok op deze manier toch mijn medeleven betuigen. Dat waardeer ik zeer.”

Mevrouw Eising