Ga naar de inhoud

Leveringsinformatie van rechtstreeks verstuurde kaarten

Op deze pagina vertellen we je alles over kaarten die je door ons op de post hebt laten doen naar jouw familie en kennissen. Mocht je nog vragen hebben, staat ons klanttevredenheidsteam uiteraard voor je klaar.

Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden. 

BPost levert geen kaarten op zaterdag & zondag.

Op feestdagen levert BPost geen kaarten.

Kijk op de website van PostNL voor de bezorgtijden naar het buitenland.

Een rechtstreeks verstuurde kaart is een kaart die wij voor jou drukken en versturen. 

Binnen België

Jouw kaart wordt door ons aangeboden aan PostNL, die hem vervolgens overdraagt aan BPost. Bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, komt de kaart in bijna alle gevallen binnen 3-4 werkdagen aan bij de ontvanger. BPost levert niet op zaterdag en zondag. 

Buiten België 

Ook voor kaarten naar het buitenland geldt: op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Wij bieden de kaarten aan bij PostNL. Kaarten voor adressen in Nederland worden in 95% van alle gevallen de volgende werkdag geleverd door PostNL. 

Voor andere landen verschilt de bezorgtijd heel erg per land. Naar Duitsland is de gemiddelde levertijd bijvoorbeeld 3-4 werkdagen, net als naar België. Wil je voor een specifiek land de bezorgtijd weten? Dan kun je op de website van PostNL kijken voor een indicatie.

Bezorging rondom de feestdagen / sluitingsdagen

De post wordt iedere week van maandag t/m vrijdag geleverd. Als één van deze werkdagen op een feestdag valt, wordt er geen post bezorgd door BPost. In 2022 zijn dit de volgende dagen: 

  • Paasmaandag (maandag 18 april 2022)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 26 mei 2022)
  • Pinkstermaandag (maandag 6 juni 2022)
  • Nationale feestdag (donderdag 21 juli 2022)
  • Allerheiligen (dinsdag 1 november 2022)
  • Wapenstilstand (vrijdag 11 november 2022)

* Voor de bezorging zijn wij te allen tijde afhankelijk van BPost. Soms gebeurt het dat een kaartje is vertraagd, bijvoorbeeld doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van BPost, of door slechte weersomstandigheden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Is jouw kaartje niet geleverd binnen de verwachte termijn en weet je zeker dat het bezorgadres klopt? Neem dan contact op met onze klantendienst

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.