Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Leveringsinformatie van rechtstreeks verstuurde kaarten

Informatie over verzending rondom de feestdagen

In december drukken en versturen wij de kaarten als normaal, behalve op de volgende dagen:

- Dinsdag 24 december 2019 sluiten wij om 15:00 uur. Bestel dus vóór deze tijd en jouw kaarten en cadeaus worden nog op deze dag verzonden. 

- Woensdag 25 en donderdag 26 december 2019 (eerste en tweede kerstdag) zijn wij gesloten. Alles wat je op deze dagen bestelt, wordt op vrijdag 27 december verstuurd.

- Vrijdag 27 december 2019 sluiten wij om 17:00 uur. Bestel dus vóór deze tijd en jouw kaarten en cadeaus worden nog op deze dag verzonden. 

- Dinsdag 31 december 2019 sluiten wij om 17:00 uur. Bestel dus vóór deze tijd en jouw kaarten en cadeaus worden nog op deze dag verzonden. 

- Woensdag 1 januari 2020 (Nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. 

Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

BPost levert geen kaarten op zaterdag & zondag.

Op feestdagen levert BPost geen kaarten.

Kijk op de website van PostNL voor de bezorgtijden naar het buitenland.

Een rechtstreeks verstuurde kaart is een kaart die wij voor jou drukken en versturen. 

Binnen België

Jouw kaart wordt door ons aangeboden aan PostNL, die hem vervolgens overdraagt aan BPost. Bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, komt de kaart in bijna alle gevallen binnen 3-4 werkdagen aan bij de ontvanger. BPost levert niet op zaterdag en zondag. 

Buiten België 

Ook voor kaarten naar het buitenland geldt: op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Wij bieden de kaarten aan bij PostNL. Kaarten voor adressen in Nederland worden in 95% van alle gevallen de volgende werkdag geleverd door PostNL. 

Voor andere landen verschilt de bezorgtijd heel erg per land. Naar Duitsland is de gemiddelde levertijd bijvoorbeeld 3-4 werkdagen, net als naar België. Wil je voor een specifiek land de bezorgtijd weten? Dan kun je op de website van PostNL kijken voor een indicatie.

Bezorging rondom de feestdagen / sluitingsdagen

De post wordt iedere week van maandag t/m zaterdag geleverd. Als één van deze werkdagen op een feestdag valt, wordt er geen post bezorgd door BPost. In 2019 zijn dit de volgende dagen: 

  • Nieuwjaarsdag (dinsdag 1 januari 2019)
  • Paasmaandag (maandag 22 april 2019)
  • Dag van de Arbeid (woensdag 1 mei 2019)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei 2019)
  • Pinkstermaandag (maandag 10 juni 2019)
  • O.L.V. Hemelvaart (donderdag 15 augustus 2019)
  • Allerheiligen (vrijdag 1 november 2019)
  • Wapenstilstand (maandag 11 november 2019)
  • Kerstmis (woensdag 25 december 2019)

* Voor de bezorging zijn wij te allen tijde afhankelijk van BPost. Soms gebeurt het dat een kaartje is vertraagd, bijvoorbeeld doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van BPost, of door slechte weersomstandigheden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Is jouw kaartje niet geleverd binnen de verwachte termijn en weet je zeker dat het bezorgadres klopt? Neem dan contact op met onze klantendienst