Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Leveringsinformatie van rechtstreeks verstuurde kaarten

Bezorginformatie m.b.t. het coronavirus (Update: 20-5-2020)

Door de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus is het drukker dan normaal bij PostNL. Momenteel ervaren we geen tot weinig vertragingen in de postbezorging.

Kaartje2go heeft de gezondheid van haar medewerkers, leveranciers en klanten voorop staan. De productie van kaarten en de overdracht aan PostNL gebeurt als normaal maar uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Om deze reden bezorgt PostNL de post, pakketten en andere zendingen zoals gebruikelijk. 

Meer informatie over de bezorging kan je lezen op de website van PostNL: https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus

Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

BPost levert geen kaarten op zaterdag & zondag.

Op feestdagen levert BPost geen kaarten.

Kijk op de website van PostNL voor de bezorgtijden naar het buitenland.

Een rechtstreeks verstuurde kaart is een kaart die wij voor jou drukken en versturen. 

Binnen België

Jouw kaart wordt door ons aangeboden aan PostNL, die hem vervolgens overdraagt aan BPost. Bestel je op werkdagen vóór 20:00 uur, komt de kaart in bijna alle gevallen binnen 3-4 werkdagen aan bij de ontvanger. BPost levert niet op zaterdag en zondag. 

Buiten België 

Ook voor kaarten naar het buitenland geldt: op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Wij bieden de kaarten aan bij PostNL. Kaarten voor adressen in Nederland worden in 95% van alle gevallen de volgende werkdag geleverd door PostNL. 

Voor andere landen verschilt de bezorgtijd heel erg per land. Naar Duitsland is de gemiddelde levertijd bijvoorbeeld 3-4 werkdagen, net als naar België. Wil je voor een specifiek land de bezorgtijd weten? Dan kun je op de website van PostNL kijken voor een indicatie.

Bezorging rondom de feestdagen / sluitingsdagen

De post wordt iedere week van maandag t/m zaterdag geleverd. Als één van deze werkdagen op een feestdag valt, wordt er geen post bezorgd door BPost. In 2020 zijn dit de volgende dagen: 

  • Nieuwjaarsdag (woensdag 1 januari 2020)
  • Paasmaandag (maandag 13 april 2020)
  • Dag van de Arbeid (vrijdag 1 mei 2020)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei 2020)
  • Pinkstermaandag (maandag 1 juni 2020)
  • Nationale Feestdag (dinsdag 21 juli 2020)
  • Wapenstilstand (woensdag 11 november 2020)
  • Kerstmis (vrijdag 25 december 2020)

* Voor de bezorging zijn wij te allen tijde afhankelijk van BPost. Soms gebeurt het dat een kaartje is vertraagd, bijvoorbeeld doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van BPost, of door slechte weersomstandigheden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Is jouw kaartje niet geleverd binnen de verwachte termijn en weet je zeker dat het bezorgadres klopt? Neem dan contact op met onze klantendienst