Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Leveringsinformatie van pakketjes kaarten, enveloppen & adresstickers

Informatie over verzending rondom de feestdagen

In december drukken en versturen wij de kaarten als normaal, behalve op de volgende dagen:

- Dinsdag 24 december 2019 sluiten wij om 15:00 uur. Bestel dus vóór deze tijd en jouw kaarten en cadeaus worden nog op deze dag verzonden. 

- Woensdag 25 en donderdag 26 december 2019 (eerste en tweede kerstdag) zijn wij gesloten. Alles wat je op deze dagen bestelt, wordt op vrijdag 27 december verstuurd.

- Vrijdag 27 december 2019 sluiten wij om 17:00 uur. Bestel dus vóór deze tijd en jouw kaarten en cadeaus worden nog op deze dag verzonden. 

- Dinsdag 31 december 2019 sluiten wij om 17:00 uur. Bestel dus vóór deze tijd en jouw kaarten en cadeaus worden nog op deze dag verzonden. 

- Woensdag 1 januari 2020 (Nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. 

Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden met PostNL.

De meeste pakketjes passen door de brievenbus.

Alle pakketjes krijgen een Track & Trace code (in je account te vinden). 

Op feestdagen worden geen pakketten geleverd.

Alle pakketjes die je bij ons bestelt, worden geleverd door PostNL. Dit geldt voor pakketjes met kaarten, enveloppen, adresstickers en cadeaus. In je account kun je de Track & Trace code van jouw pakketje terugvinden.

Bezorging van pakketjes binnen België

Bestel je vóór 20:00 uur op een werkdag, verzenden wij jouw pakketje diezelfde dag nog. PostNL bezorgt het pakketje in de meeste gevallen binnen 1-2 werkdagen.

Bezorging van pakketjes naar het buitenland

Ook hier geldt: op werkdagen vóór 20:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Pakketjes naar Nederland worden in het algemeen de volgende werkdag geleverd. 

Voor andere landen verschilt de bezorgtijd heel erg per land. Naar Duitsland doet een pakketje er gemiddeld 3-4 werkdagen over. Wil je voor een specifiek land de bezorgtijd weten? Dan kun je op de website van PostNL kijken voor een indicatie.

Levering rondom de feestdagen / sluitingsdagen

PostNL levert pakketjes van maandag t/m zaterdag. Ze werken in 2019 niet op de volgende dagen:

  • Nieuwjaarsdag (dinsdag 1 januari 2019)
  • Paasmaandag (maandag 22 april 2019)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei 2019)
  • Pinkstermaandag (maandag 10 juni 2019)
  • Eerste Kerstdag (woensdag 25 december 2019)
  • Tweede Kerstdag (donderdag 26 december 2019)

* Voor de levering zijn wij te allen tijde afhankelijk van de PostNL. Soms gebeurt het dat een pakketje is vertraagd, bijvoorbeeld doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van PostNL, of door slechte weersomstandigheden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Is jouw bestelling niet bezorgd binnen de verwachte termijn en weet je zeker dat het bezorgadres klopt? Neem dan contact op met onze klantendienst.