Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Leveringsinformatie van kaarten met een cadeau

Bezorginformatie m.b.t. het coronavirus (20-5-2020)

Door de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus is het drukker dan normaal bij PostNL. Momenteel ervaren we geen tot weinig vertragingen in de postbezorging.

Kaartje2go heeft de gezondheid van haar medewerkers, leveranciers en klanten voorop staan. De productie van kaarten en de overdracht aan PostNL gebeurt als normaal maar uiteraard met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Om deze reden bezorgt PostNL de post, pakketten en andere zendingen zoals gebruikelijk. 

Meer informatie over de bezorging kan je lezen op de website van PostNL: https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus

Op werkdagen vóór 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden met PostNL.

Alle cadeaus krijgen een Track & Trace code (in je account terug te vinden).

Bijna alle cadeaus passen door de brievenbus.

bier en wijn

De flessen wijn & bier worden met de pakketpost bezorgd.

Als je een kaart met een cadeau bestelt, dan wil je natuurlijk weten wanneer het geleverd zal worden. Alle kaarten en cadeaus die op een werkdag vóór 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Cadeaus kunnen alleen verstuurd worden naar adressen in België en Nederland.

Binnen België

PostNL levert in het algemeen jouw kaart met cadeau binnen 1-2 werkdagen bij de ontvanger. In je account kun je de Track & Trace code terugvinden, zodat je kunt zien wanneer het pakketje bezorgd zal worden. 

Naar Nederland

Voor levering in Nederland ontvang je ook een Track & Trace code. Deze code kun je in je account terugvinden.

De meeste cadeaus passen door de brievenbus en hier hoeft de ontvanger dus niet voor thuis te blijven. Alleen de wijn- en bierflessen kunnen niet door de brievenbus en worden bezorgd door de pakketdienst van PostNL.

Levering rondom de feestdagen / sluitingsdagen

PostNL levert pakketjes van maandag t/m zaterdag. Als één van deze werkdagen op een feestdag valt, worden er geen pakketjes geleverd. In 2020 is dat op deze dagen: 

  • Nieuwjaarsdag (woensdag 1 januari 2020)
  • Goede Vrijdag (vrijdag 10 april 2020)
  • Paasmaandag (maandag 13 april 2020)
  • Koningsdag in Nederland (maandag 27 april 2020)
  • Bevrijdingsdag in Nederland (dinsdag 5 mei 2020)
  • Hemelvaartsdag (donderdag 21 mei 2020)
  • Pinkstermaandag (maandag 1 juni 2020)
  • Eerste Kerstdag (vrijdag 25 december 2020)
  • Tweede Kerstdag (zaterdag 26 december 2020)

* Voor de levering zijn wij te allen tijde afhankelijk van PostNL. Soms gebeurt het dat een pakketje is vertraagd, bijvoorbeeld doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van PostNL, of door slechte weersomstandigheden. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Is jouw pakketje niet bezorgd binnen de verwachte termijn en weet je zeker dat het bezorgadres klopt? Neem dan contact op met onze klantendienst