Ga naar de inhoud

Bied jouw kaartontwerpen aan via Kaartje2go!

Kun je professioneel kaarten vormgeven en heb je een eigen unieke stijl die een grote doelgroep aanspreekt. Heb je gevoel voor typografie, vind je het leuk om vernieuwend te zijn én met de trends mee te gaan?

Meld je dan aan en wie weet heb je binnenkort je eigen kaartencollectie bij Kaartje2go!
Wij hebben nog plaats voor enkele kaartontwerpers die onze kaartencollectie kunnen aanvullen met kwalitatief sterke, grappige en originele kaarten.

Het werkt heel eenvoudig: jij ontwerpt jouw kaarten en wij doen de rest. Voor iedere verkochte kaart uit jouw collectie ontvang jij een prima vergoeding. Er zijn al meer dan 250 kaartontwerpers die hun ontwerpen via kaartje2go verkopen. En dat gaat goed, want Kaartje2go is de grootste wenskaarten service van Nederland.

Daarbij zijn we als beste getest door de Kassa (2011) en de Consumentenbond (2008). Kassa Magazine gaf Kaartje2go.nl de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. In maart 2019 kwam de kroon op het werk toen de consument Kaartje2go beloonde met een Shopping Award Publieksprijs XL!

Heb je interesse en wil je graag meer weten? Stuur dan een kort maar krachtig mailtje naar redactie@kaartje2go.nl en voeg een 5-tal volledig ontworpen kaartvoorbeelden toe en een link naar jouw portfolio. Onze redactie laat je dan zo spoedig mogelijk weten of we een samenwerking met je willen aangaan.

Let op: Het is van belang dat je goed kunt werken met de programma's zoals Photoshop, Illustrator en/of Indesign.

In onze galerij tonen we volledig ontworpen kaarten, met een bijpassende ontworpen binnenzijden. We vinden het belangrijk dat de typografie een passend geheel vormt met de illustraties en/of foto’s. We zijn niet op zoek naar uitbreiding qua kunstkaarten en fotokaarten.