Voorbeelden van onze verhuiskaarten

Een nieuw huis, gefeliciteerd! Spannend maar er moet ook een hoop geregeld worden. Laat je vrienden en familie weten wat jullie nieuwe adres is. En terwijl jij de verhuisdozen uitpakt, zorgen wij ervoor dat de verhuiskaarten verstuurd worden. Op deze pagina geven we je voorbeelden van kaarten die leuk zijn om te versturen. We vertellen je over de trends van dit jaar. En we willen je graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. Niets is leuker dan echte post met een persoonlijk tintje.

Leuke en handige verhuiskaart

Je bent verhuisd en dat wil je graag aan iedereen vertellen. Wat is er dan leuker dan een originele verhuiskaart met jouw eigen foto? Bovendien is een persoonlijke kaart een blijvende herinnering. Zoals op deze voorbeeldkaart. Een leuke foto van je nieuwe huis en je kan er meteen je nieuwe adres op kwijt. Controleer voordat je jouw verhuiskaartjes gaat bestellen nog even of alle informatie op de kaart staat.

Samenwonen verdiend een kaart

Samenwonen is een grote stap. Het moment dat jullie beide een voordeursleutel in handen hebben blijft erg bijzonder en natuurlijk wil je van de daken schreeuwen dat jullie eindelijk een gezamenlijk paleisje zijn betrokken! Deel dit nieuws met vrienden en familie doormiddel van een verhuiskaart. Plaats er een leuke foto op van jullie samen zo maak je de kaart persoonlijk. De hartjes en houten elementen geven de kaart een moderne maar toch romantische afwerking.

Persoonlijke verhuiskaart met foto

Iedereen is ontzettend benieuwd hoe jullie nieuwe huis eruit ziet. Je kunt ze verrassen door alvast een foto op de verhuiskaart te zetten! Zoals deze voorbeeld fotokaart, een prachtig en een originele verhuiskaart met een achtergrond van hout, krijtbord hartje en eigen foto.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11210 beoordelingen