Ga naar de inhoud

Verhuiskaarten verbouwen/renovatie

Kaarten verbouwen verzenden

Het stof is weg, de ramen proper en alles staat weer op zijn plaats. Tijd voor een feestje of gewoon om te laten weten dat je woning nu eindelijk tiptop is. Verzend een renovatiekaart of een verbouwingskaart naar familie, vrienden en kennissen en nodig hen eventueel uit voor een hapje of een drankje tussen de nieuwe muren. Of misschien wil je de helpende handen laten weten dat ze welkom zijn om er samen op te toasten? Stuur een renovatiekaart om hen te laten weten dat de eindstreep gehaald is. Als je niet direct weet wat je op de kaart moet zetten, kijk dan eens naar onze teksten voor verhuiskaarten.

Wil je niet teveel tijd steken in het adresseren en naar de post gaan dan doen wij dat wel voor jou. Met de kaartenmaker kan je een kaart maken en als je je Excelbestand met alle adressen upload in je account dan kunnen wij alle kaarten voor jou verzenden. Direct na het drukken gaan ze op de post. Je moet alleen de verzenddatum opgeven en wij doen de rest.

Uiteraard kan je ook iemand specifiek bedanken om te hebben geholpen bij het renoveren. Daarvoor hebben we bedankkaarten. Sommige hebben zelfs het thema ‘klussen’, dus je vindt er zeker en vast iets tussen dat past. 

Kaarten na het verbouwen

Huis verbouwd? Grondige renovatie? Zware tijd achter de rug maar wel trots op het resultaat? Laat het dan aan iedereen weten door een verbouwings- of een renovatiekaart te sturen. En een housewarming mag natuurlijk niet ontbreken. Nodig de helpende handen uit voor een feestje om hen te bedanken. Selecteer een passende kaart op deze pagina en voeg er een foto en een tekst bij. Personaliseer ze eventueel met een foto van je huis of de afgewerkte ruimte. 

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.2 uit 10 van 21.753 beoordelingen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.