Ga naar de inhoudGa naar het filter
Kinderrouwkaarten

Kinderrouwkaart ter nagedachtenis

Afscheid nemen is altijd heel moeilijk maar als het van een kindje is, is het meestal dubbel zo moeilijk. Er zijn eigenlijk geen woorden voor. Als het kindje nog erg jong was, dan is dat extra pijnlijk voor de ouders en de omgeving. Om als ouder de naasten op de hoogte te stellen van deze droevige gebeurtenis, kan je kiezen voor een rouwkaart voor een kindje. Zo’n kaartje is dan ook ineens een mooie herinnering aan het kindje.

Een passende rouwkaart vinden

Hoe ga je tewerk om een geschikt kaartje voor het overlijden van je kindje te vinden? Wij helpen je daarbij. We stelden een hedendaags assortiment aan rouwkaartjes voor baby’s en kinderen samen. We willen uiteraard dat je tussen al deze kaartjes het meest passende rouwkaartje vindt voor je kind.

Welke tekst op een kinderrouwkaart?

De tekst op een rouwkaart voor een kind is meestal heel persoonlijk van aard. Hoe begin je aan het schrijven van zo’n tekst? Schrijf je een volledig nieuwe tekst of doe je eerst inspiratie op bij andere teksten? Wij willen je daar graag bij helpen. Wij verzamelden een heleboel teksten die op rouwkaarten passen en selecteerden de mooiste woorden. Surf eens naar het overzicht en kijk of er een tekst bij is die je inspiratie geeft. Neem er je tijd voor, want het gaat om een moeilijke beslissing en waarschijnlijk staat je hoofd er nu niet naar. Neem gerust met ons contact op als je hulp nodig hebt bij het aanmaken van de kaart.

Wil je aan iemand je deelneming betuigen bij het verlies van een dierbare? Bij Kaartje2go vind je een klassieke en stijlvolle collectie kaarten om je deelneming te betuigen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.