Voorbeelden van onze menukaarten

Wil je ervoor zorgen dat het water bij jouw gasten al uit de mond loopt voordat ze bij jou aan tafel zitten? Maak dan één van deze feestelijke menukaarten of gebruik de stijl van jouw trouwkaart of kerstkaart. Wij laten je hieronder wat voorbeelden zien.

Trouwmenu

Voor jullie bruiloft wil je natuurlijk wel dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Met deze prachtige menukaart kun je de gasten alvast laten verlangen naar het trouwmenu. Deze kaart is ook als uitnodiging beschikbaar waardoor deze matcht met jouw trouwkaart. Het is mogelijk om het ontwerp van een andere trouwkaart om te bouwen naar een menukaart. Op dit moment zijn bohemian kaarten helemaal populair, kaarten met gouden accenten vallen ook erg in de smaak. Het is mogelijk om elke kaart nog persoonlijker te maken met een foto, eigen handschrift of één van onze leuke figuren.

Kerstmenu

De kerstdagen komen er weer aan, jij hebt voorgesteld om het eten voor de familie te verzorgen. Na een paar dagen van testen en proeven heb je het perfecte menu bedacht. Wat is er nu leuker dan jouw gasten alvast lekker te maken voor dit feestelijke menu door een menukaart te versturen? Je kunt op de kaart de tijd vermelden waarop je de gasten verwacht en een eventuele dresscode toevoegen. Kaarten met gouden elementen zorgen direct voor een vrolijke en feestelijke uitstraling. Het is ook mogelijk om een mooie foto van het voor of hoofdgerecht toe te voegen om de gasten helemaal enthousiast te maken!

Paasmenu

Voor veel mensen is het traditie om tijdens de paasdagen samen te brunchen. Is het deze keer jouw beurt om alle familieleden te ontvangen? Toon ze dan alvast een voorproefje van het menu met deze toepasselijke menukaart. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een paaskaart te maken met een leuke foto en toepasselijke kaders of figuren.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 11061 beoordelingen