Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaarten voertuigen

Driving home for Christmas! Zoek je naar een leuk kerstkaartje met een gaaf voertuig? Verras jouw familie en vrienden met een kerstkaartje van Kaartje2go. Bestel de gratis proefdruk.

Kerstkaarten met auto of fiets maken

Wat is er heerlijker dan kerstliedjes op repeat te hebben terwijl je naar je dierbaren rijdt: precies, niks! Om dat echte kerstgevoel naar voren te brengen hebben onze designers de leukste kerstkaarten met voertuigen ontworpen. Wil je zelf een kaart ontwerpen? Je maakt makkelijk en snel een mooie kerstkaart met auto, fiets of vrachtwagen. We leggen het je graag uit.  

Over onze stijlen en trends 

Er zijn verschillende leuke stijlen en trends voor onze kerstkaarten. Zo vind je in de galerij een aantal kerstkaarten met een slee. In combinatie met een mooie groene achtergrond krijg je direct dat heerlijke kerstgevoel. Er zijn ook leuke kerstkaarten met rode auto of fiets te bestellen. Ga je liever voor een andere stijl? Kies dan voor een kerstkaart met illustratie of vintage uitstraling. Met meer dan 3.000 kerstkaarten zit jouw perfecte kaartje er vast tussen. 

Gratis Kaartje2go account 

Maak een gratis account aan en sla je favoriete kaartjes op in je persoonlijke account. Je spaart met een account ook voor bonuspunten, krijgt extra korting en je kan een gratis proefdruk bestellen. Gun jezelf dit kerstcadeau!

Kerstkaarten met voertuig versturen

Nu je alles goed geregeld hebt hoef je de kaartjes alleen nog te versturen. We fietsen je er doorheen.

Direct versturen
Je kunt je kerstkaarten met auto, fiets of ander voertuig direct versturen. Verzamel online alle adressen via de handige adresverzoeker. Klik op ’verzenden’ en wij zorgen er samen met PostNL voor dat de kaartjes zo snel mogelijk bezorgd worden. 

Thuis ontvangen
Ontvang je de kerstkaarten liever thuis? Verstuur de kerstkaarten met voertuig naar je eigen adres. Je ontvangt er gratis witte enveloppen bij, zodat je er nog iets leuks in kan doen zoals confetti. Wonen je dierbaren in de buurt? Breng de kaartjes gezellig rond!

Alvast een kleine tip: bestel op tijd. De dagen voor kerst rennen de elfjes van PostNL hard in het rond om alles op tijd te bezorgen. Het kan zijn dat sommige pakketjes vertraagd zijn. 

Hulp nodig bij het bestellen van je kerstkaarten?

Heb je een vraag die nog niet beantwoord is? Lees dan de veelgestelde vragen over onze kerstkaarten door. Spreek je liever een medewerker persoonlijk aan de telefoon? Neem contact op, we helpen je graag op weg. Voor de leukste kerst inspiratie verwijzen we je graag door naar de blog

Wil je met trots je eigen auto of nieuwe fiets op de kerstkaart showen? Een foto van jouw voertuig upload je makkelijk en snel, via de kaartmaker, op de kaart. Je kan ook een bestaand kaartje bewerken: 

  • Klik het leukste kaartje aan in de galerij en kies voor ‘kaart bewerken’
  • Voeg een mooie foto toe en plaats symbolen en kaders op de kaart
  • Schrijf een warme kerstwens voor je familie en vrienden op de kerstkaart
  • Bestel de gratis proefdruk of verstuur direct je mooie kaarten

Ja, dat kan zeker! Maak een account aan en bestel een gratis proefdruk van jouw kerstkaart met voertuig. Ontvang een leuk pakketje thuis met het kaartje en meer informatie over de extra’s. Denk hierbij aan papiersoorten, adresstickers en sluitzegels om het kaartje verder te pimpen. Zo springt jouw kerstkaart met auto of fiets eruit op de deurmat!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.