Ga naar de inhoudGa naar het filter

Kerstkaart met video maken

Een kerstkaart zegt meer dan duizend woorden. En een video? Die zegt meer dan duizend kaartjes! Gelukkig hoef je deze kerst niet tussen beide te kiezen. Want bij Kaartje2go maak je heel eenvoudig een kerstkaart met video. Begin dus meteen met filmen en maak je kerstwens dit jaar extra persoonlijk!

Zo maak je een kerstkaart met videoboodschap

Kies je kaart
Kies je kaart
Upload je video
Upload je video
Scan de QR code
Scan de QR code
Bekijk de video
Bekijk de video

Veelgestelde vragen over een kerstkaart met video

Een kerstkaart met video versturen is heel eenvoudig:

  1. Kies een leuke kerstkaart uit en klik op ‘Kaart bewerken’ om de kaartmaker te openen.
  2. Ga naar de binnenkant van de kaart en klik in het rechtermenu op ‘Videobericht’ om je video te kunnen uploaden.
  3. Selecteer een bestaande video vanaf je harde schijf of schiet een nieuwe video met je telefoon of tablet. 
  4. Leuke video gevonden? Upload deze naar onze website en wij plaatsen een unieke QR-code op je kaart. Wanneer de ontvanger deze QR-code scant, wordt je unieke kerstwens afgespeeld. Zo wordt je kerstkaart dit jaar wel heel speciaal!

Jazeker! We weten dat niet iedereen een smartphone heeft en een QR-code kan scannen. Daarom vind je onder de QR-code een unieke link naar de video. Hiermee kom je op een pagina waar je de video alsnog kunt bekijken.

Alleen de ontvanger van je kerstkaart kan de video bekijken. Hij of zij is tenslotte de enige die de unieke QR-code kan scannen. Als de ontvanger deze code (of de link) met andere mensen deelt, kunnen zij ook de video bekijken.

We bewaren je video 6 maanden op onze website. Na deze periode wordt de video automatisch verwijderd en is deze niet meer te bekijken. Dat doen we voor de veiligheid.

Het antwoord daarop is een beetje technisch. Dit hangt namelijk af van de resolutie van je video. De bestandsgrootte is maximaal 1024MB (1GB). Voor een video van hoge kwaliteit is dat ongeveer 4 minuten. Genoeg dus voor een heeeeeeele lange kerstgroet!

Hou er wel rekening mee dat het uploaden van een grote video langer kan duren. Dit is afhankelijk van je internetsnelheid en zal op je smartphone waarschijnlijk iets langer duren dan op je computer.

🎄 Tip: Zit je toch nog met een vraag? Ons klanttevredenheidsteam staat klaar om je te helpen bij al je vragen!

Kerstkaart met videoboodschap versturen

Het versturen van je kerstkaart met videoboodschap is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de adressen invullen en de verzenddatum kiezen. Op de door jou gekozen datum sturen wij je kerstkaart met videoboodschap naar de ontvanger. 

Als je op werkdagen voor 21:00 uur bestelt, worden je kaarten nog dezelfde dag verzonden. Normaal gesproken ligt je kaart binnen 1 à 2 werkdagen op de deurmat, maar door de topdrukte rondom kerst kan het 3 à 4 werkdagen duren voordat de bezorgdiensten de kaart afleveren. 

Adressen verzamelen voor je kerstkaart

Het verzamelen van adressen is niet de leukste kerstactiviteit. Want naast de mensen die verhuisd zijn en mensen die nooit reageren kun je ook nog zomaar eens iemand vergeten.

Om het jezelf lekker makkelijk te maken deze kerst, kun je gebruik maken van onze adresverzoeker. Daarmee stuur je een linkje via WhatsApp of e-mail naar de ontvangers, waarna hun adres automatisch in jouw account komt te staan. Hoef je het zelf niet in te vullen en weet je zeker dat alles er juist in staat. Lekker makkelijk, toch?

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.