Ga naar de inhoudGa naar het filter

Klassieke condoleancekaarten

Op zoek naar een klassieke condoleancekaart? Selecteer een kaart uit ons ruime aanbod klassieke condoleancekaarten of stel zelf een gepersonaliseerde kaart samen met onze kaartenmaker.  We hebben een groot aantal stijlvolle rouwkaarten en je vindt er zeker een toepasselijke kaart tussen.

Klassieke condoleancekaart verzenden

Wil je de nabestaanden tijdens de rouwperiode tonen dat je aan hen denkt en hen wil steunen, dan biedt Kaartje2go de mogelijkheid om een klassieke condoleancekaart te verzenden. Je vindt er in allerlei soorten stijlen dus er is er zeker een toepasselijke bij.

Klassieke condoleancekaart ontwerpen

Bij Kaartje2go beschikken we over klassieke condoleancekaarten in vele stijlen. Eerst en vooral zijn er de standaardkaarten om je deelneming te betuigen. Ze zijn kant-en-klaar en het kost niet veel werk om ze in te vullen en te verzenden. Als je meer tijd hebt of iets creatiever ingesteld bent, dan kan je ook je eigen persoonlijke condoleancekaart aanmaken. Daarvoor hebben we een kaartenmaker ontworpen, die je in drie eenvoudige stappen een kaart laat maken. Je kunt beginnen met een standaardkaart en op de plaats van de foto een eigen foto zetten, of je kunt direct starten met een eigen foto en daar ook tekst, kadertjes en figuurtjes aan toevoegen. Weet je niet direct wat je moet schrijven, dan kun je je laten inspireren door onze teksten op de pagina voor condoleancekaarten.

Klassieke kaart toch niet naar wens? Bekijk dan onze andere condoleancekaarten. Voor een toepasselijke rouwkaart voor het overlijden van een dierbare of een familielid, kun je naar onze rouwkaarten gaan kijken.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.