Ga naar de inhoud

Hippe verhuiskaart maken

Heb je net je intrek genomen in je nieuwe stulpje? Stel je vrienden, familie en bekenden op de hoogte van je nieuwe adres met een hippe verhuiskaart! Omdat niet elke verhuizing hetzelfde is, hebben we ook speciale kaarten voor een verbouwing, een verhuizing naar een nieuwe woonplaats en voor samenwonen. Hoe jouw nieuwe woonsituatie er ook uitziet, je vindt ongetwijfeld een leuke kaart tussen ons uitgebreide aanbod hippe en grappige verhuiskaarten. Maak de kaart vervolgens helemaal naar wens met onze kaartmaker en verstuur hem simpel en snel vanuit je luie stoel. Je hoeft de deur dus niet meer uit!

Een hippe verhuiskaart is zó gemaakt

Met de gebruiksvriendelijke kaartmaker maak je in een paar muisklikken een persoonlijke en unieke verhuiskaart. Voeg één of meerdere foto’s toe, schrijf een fantasierijke tekst en verander de details precies zoals jij ze hebben wilt. Zo kun je niet alleen het lettertype veranderen, maar ook de kleur van de tekst. Vind je het lastig om iets creatiefs op papier te zetten? Klik dan op de button ‘zoek een leuke tekst!’ voor wat extra inspiratie. Kent jouw creativiteit geen grenzen? Ga dan los met de stickers! Voeg een stel champagneglazen, confetti of ballonnen toe om het geheel extra feestelijk te maken. Een verhuizing is een speciale gebeurtenis, dus ook slingers zijn wel op hun plaats.

Welke informatie mag ik niet vergeten?

Welke tekst en informatie je op de kaart zet, is aan jou. Misschien wil je wel iets kwijt over de lange zoektocht naar de woning, het oneindige klussen of een grappige gebeurtenis tijdens het aankoopproces. Naast je nieuwe adres is het handig om in ieder geval jullie namen, de geplande verhuisdatum en jullie contactgegevens te vermelden. Je kunt er ook voor kiezen om een foto van je nieuwe woning en de route ernaartoe op de verhuiskaart te plaatsen. Wil je voor de zekerheid ook je oude adres op de kaart zetten? Zorg er dan voor dat het heel duidelijk is wat het nieuwe en wat het oude adres is om verwarring te voorkomen.

Eenvoudig en snel een eigentijdse verhuiskaart versturen

Is jouw kaart helemaal af? Dan is het tijd om je hippe verhuiskaart te versturen! Wanneer je de optie ‘rechtstreeks versturen’ selecteert, doen wij ze voor je op de post. Je hoeft alleen maar de adressen van je vrienden en familie in te vullen en wij doen de rest. In 95% van de gevallen valt de verhuiskaart al de volgende (werk)dag op de mat! Wil je zelf nog een kleinigheidje aan de kaart toevoegen? Dan kun je er ook voor kiezen om de kaarten eerst thuis te ontvangen om ze vervolgens zelf te versturen. Enveloppen en sluitzegels kun je er eenvoudig bij bestellen. Wil je 100% zeker van zijn dat de verhuiskaarten perfect zijn voordat je ze bestelt? Dan kun je een gratis proefdruk bestellen.

De beste tijd voor het versturen van een verhuiskaart

Heb je nog wat helpende handjes nodig tijdens de verhuizing? Dan kan het slim zijn om de kaart te versturen voordat het zo ver is. Je vrienden en familie willen je ongetwijfeld meehelpen als ze weten wanneer jij hun hulp goed kan gebruiken. Vergeet dan niet om duidelijk op de kaart te vermelden vanaf wanneer je gaat verhuizen, zodat ze niet per ongeluk bij de oude bewoners aanbellen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kaart te versturen als je er al woont. Zin om er een (corona proof) feestje van te maken? Combineer de verhuiskaart dan met een housewarming uitnodiging.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.