Ga naar de inhoudGa naar het kaarten filter

Duurzame trouwkaarten

Jullie gaan trouwen! Wil je je trouwkaarten zo milieuvriendelijk mogelijk sturen? Duurzaamheid vinden we heel belangrijk bij Kaartje2go. Zo kun je (gratis) kiezen voor 100% gerecycled papier. Daarnaast komt al ons overig papier voor (trouw)kaarten, enveloppen en verpakkingen uit duurzaam beheerde bossen. Je trouwkaarten worden bij ons trouwens altijd CO2-neutraal gedrukt én verzonden.

  • Gratis proefdrukken
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Win je trouwjurk!

Eco trouwkaarten maken 

Je hebt de mooiste dag van je leven gepland en wilt nu graag duurzame, eco trouwkaarten maken die er ook nog eens mooi uitzien. Dat treft: al onze prachtige kaarten zijn duurzaam. Dus ook onze trouwkaarten! 

Ons aanbod van duurzame trouwkaarten

Al onze trouwkaarten zijn duurzaam. Dus welke stijl je ook kiest, je kunt het met een milieubewust en gerust hart doen. Duik in de allergrootste kaartencollectie van Nederland en vind de perfecte duurzame kaart voor jullie bruiloft. Van botanische trouwkaarten tot stijlvolle of minimalistische trouwkaarten, je vindt vast iets wat helemaal bij jullie past. Bekijk ook onze trouwkaartensets, zodat je trouwkaart, save the date kaart, menukaarten en bedankkaartjes allemaal in dezelfde stijl zijn.

Trouwkaarten drukwerk op gerecycled papier 

Wil je een duurzame papiersoort voor je trouwkaart kiezen? Dan is gerecycled papier een echte aanrader. Dit papier is 100% gerecycled en toch helderwit en heeft daardoor een luxe matte uitstraling. En je betaalt helemaal niets extra voor deze keuze! Al onze overige papiersoorten zijn FSC gecertificeerd en komen dus uit duurzaam beheerde bossen.

Duurzame enveloppen voor trouwkaarten

De enveloppen natuurlijk en kraft, én de kartonnen verzendenveloppen en -doosjes zijn gemaakt van 100% gerecycled papier. Alle overige enveloppen zijn gemaakt van papier met het FSC-keurmerk.

Duurzame trouwkaarten bestellen en versturen 

Is jullie trouwkaart helemaal geworden zoals je wilt? Dan is het tijd om de kaart te bestellen en duurzaam te versturen.

Direct versturen 
Heb je een proefdruk ontvangen en/of ben je helemaal tevreden met je ontwerp? Verzamel je adressen, eventueel met de adresverzoeker, en wij doen samen met PostNL de rest. Voor 20:00 uur besteld is vandaag verzonden. Kaartje2go doet mee aan het project Groene Post. Dat betekent dat er bossen worden onderhouden en aangeplant om de CO2 die bij de bezorging wordt uitgestoten te neutraliseren.

Thuis ontvangen
Je kunt jullie trouwkaarten als een pakketje bij je thuis laten bezorgen. Als je jullie kaarten zelf rondbrengt ben je ook nog eens duurzaam bezig. Ook kun je er dan nog eventueel een bijpassende adressticker en sluitzegel opplakken.
 

Vragen over onze duurzame trouwkaarten? We helpen je graag

We vertellen je graag alles over onze duurzame trouwkaarten.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.