Ga naar de inhoud

Over Kaartje2go

Wij zijn Kaartje2go en wij maken wenskaarten. Nou ja, eigenlijk maak jij zelf jouw kaart en wij helpen je er een handje mee. Dat is het concept: zelf de mooiste kaarten maken met een mooie foto. Of met een ontwerp uit onze kaartengalerij waar je keuze hebt uit meer dan 50.000 verschillende wenskaarten uit prachtige collecties: het grootste aanbod van Nederland!

We noemen ons bedrijf Kaartje2go, omdat je op een leuke manier heel eenvoudig en snel een unieke kaart maakt. In vier simpele stappen maak je de mooiste kaarten met een eigen foto, eigen teksten of andere leuke versieringen. Leuk, snel en gemakkelijk! Het verzenden van jouw kaart(en) doen we natuurlijk ook razendsnel. Je kunt tot 20.00 uur 's avonds bestellen en dan gaat het dezelfde dag nog op de post!

Kaarten kaartje2go

Hoe we duizenden klanten met plezier kaartjes laten maken...

Het begon met een creatief idee, een zolderkamer en veel lef. Dat was Kaartje2go. Als snel wonnen we de ‘Utrechtse start’ en werkten we onze ideeën uit. Terwijl onze klanten met veel enthousiasme mooie kaarten maakten, zorgden wij voor goede kwaliteit en service. Vaak slaagden we erin om onze klanten te verrassen met onverwacht goede service. Kaartje2go groeide snel en werd een succes!

Nadat de Consumentenbond ons eind 2008 met een testoordeel van 90 beoordeelde, beoordeelde VARA’s Kassa ons in mei 2011 ook als beste! Kassa Magazine gaf Kaartje2go.be de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. We kregen een prachtig compliment: “Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar”.

Onze klanten zijn onze inspiratie

Dat onze klanten tevreden zijn met onze service, horen we vaak. Het zijn er inmiddels duizenden en het aantal groeit nog steeds. Onze klanten blijven terugkeren om de mooiste kaarten te maken. Want voor elke gelegenheid maak je gemakkelijk, snel en voordelig jouw eigen kaart. Dagelijks laten velen ons weten hoe tevreden ze zijn of ze geven ons leuke tips en waardevolle opmerkingen. Daar zijn we trots op. Het geeft ons inspiratie en energie om Kaartje2go nog beter te maken zodat er met plezier kaartjes gemaakt kunnen worden!

De zolderkamer waar het allemaal begon is allang te klein geworden. De grotere zolderkamer die daarna kwam, ook. Een gedreven, creatief en professioneel team heeft de ruimte nodig. Daarom zitten we inmiddels in een prachtig, monumentaal pand in de binnenstad van Zwolle. Helemaal voor ons alleen!

Erkenning in de media

  • mei 2018: Klanten kunnen nu sparen voor korting met het loyaliteitsprogramma
  • april 2017: aparte Belgische website met Kaartje2go.be
  • december 2015: Kaartje2go ontvangt 'Warme douche' van AVROTROS Radar
  • mei 2011: VARA’s Kassa test Kaartje2go als Beste Kaartenservice
  • maart 2011: Kaartje2go wint zilver bij de Thuiswinkel Awards 2011
  • juni 2010: Nummer 1 in de geboortekaartjes top 10 van Wij Jonge Ouders
  • nov 2008: Beste testbeoordeling met score 90 van de Consumentenbond
  • juni 2006: Kaartje2go wint de Utrechtse Start: beste ondernemingsplan van de Provincie Utrecht.

Samenwerkingen

Als je ons regelmatig volgt heb je vast gemerkt dat we samenwerken met andere bedrijven, organisaties en goede doelen. Daar hebben we plezier in want zo delen we kennis, zijn we maatschappelijk betrokken of levert het voordeel voor jou als klant op.

Onlangs zijn we een mooie samenwerking met CliniClowns aangegaan. Een unieke en exclusieve kaartcollectie staat nu online. Bij elke verstuurde kaart uit deze collectie doneert Kaartje2go een bedrag aan CliniClowns. 

Wie bezorg jij een lach? Lees hier alles over onze samenwerking met CliniClowns.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.