Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Onze papiersoorten

De papierkeuze maakt je kaart helemaal af. Wij bieden je keuze uit vijf mooie papiersoorten van hoge kwaliteit. Elke soort heeft zijn eigen uitstraling en bepaalt zo het karakter van jouw kaart.

De onderstaande vijf papiersoorten zijn beschikbaar voor alle dubbele rechthoekige kaarten en alle vierkante kaarten. Heb je gekozen voor enkele rechthoekige kaart, dan is ‘glans’ de enige optie.

Glans papier

Glans

Dit papier heeft een mooie glanslaag aan de buitenzijde zoals bij ansichtkaarten. Geschikt voor alle soorten kaarten, met name fotokaarten.

GRATIS

Mat papier

Premium mat

Een mooie, helderwitte papiersoort die jouw kaart een natuurlijk matte uitstraling geeft. Geschikt voor alle soorten kaarten.

+ 0,10 p/s

Palermoer papier

Chique parelmoer

Deze luxe papiersoort geeft je kaart een zachte glinstering. Dit maakt teksten en kleuren extra intens en feestelijk.

+ 0,25 p/s

Oudhollands papier

Oudhollands structuur

Dit luxe papier heeft een mooi reliëf en geeft de kaart een natuurlijke, nostalgische uitstraling. De papiersoort lijkt op aquarelpapier.

+ 0,25 p/s

Linnen papier

Stijlvol linnen

Een heldere, witte papiersoort met een lichte structuur van horizontale en verticale lijnen. Dit geeft de kaart een luxe uitstraling.

+ 0,35 p/s