Zijn jullie kerstkaarten duurzaam?

Al onze kaarten zijn duurzaam, dus onze kerstkaarten ook! Daarmee bedoelen we dat de kaarten vanaf het begin van de productie tot aan bij jou thuis zo duurzaam mogelijk worden geproduceerd en verzonden. 

Jouw persoonlijke kerstkaarten worden namelijk gedrukt in een CO2-neutrale drukkerij. Daarnaast hebben onze papieren voor zowel de kaarten als de enveloppen het FSC-keurmerk. De verpakkingen waarin we de kaarten verzenden zijn gemaakt van 100% gerecycled karton. Voor de bezorging investeren wij in het project Groene Post van PostNL. 

Wil je nog een stapje verder gaan? Kies dan voor de papiersoort Luxe Gerecycled en de gerecyclede enveloppen natuurlijk of kraft, voor een 100% eco kerstkaart. Je kunt ook je pakketje laten bezorgen bij een PostNL-punt en het lopend of met de fiets ophalen. Dit scheelt maar liefst 17 procent in de CO2-uitstoot voor de bezorging!

Leuk weetje: met elke bestelling draag je bij aan het planten van bomen in ons Kaartje2go bos! Wil je meer weten over wat Kaartje2go doet op het gebied van duurzaamheid, bijvoorbeeld over ons bos? Kijk dan even op onze pagina over duurzaamheid, daar vertellen we je er alles over!

eerste kerstkaart cadeau