Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?

Wanneer komen mijn kerstkaarten aan?

Rechtstreeks verstuurde kerstkaarten met een bestemming binnen België hebben een standaard bezorgtijd van 3 à 4 werkdagen. 

Bestel je een pakketje kerstkaarten, dan wordt deze binnen 1-2 werkdagen met Track & Trace bij jou thuis bezorgd. Hierna kun je ze zelf bezorgen bij familie & vrienden, of op de post doen. De Track & Trace code kun je in jouw account terugvinden, zodat je weet wanneer het pakketje aankomt. 

Wat is de laatste dag om kerstkaarten te bestellen?

Wil je er zeker van zijn dat jouw kerstkaarten op tijd worden bezorgd? Bestel ze dan uiterlijk op woensdag 19 december voor 20:00 uur. Wij verzenden ze dan dezelfde dag nog. Later bestellen is natuurlijk mogelijk, alleen dan heb je kans dat PostNL ze niet meer op tijd voor de kerst kan bezorgen.

Voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Alle kerstkaarten die voor 20:00 uur bij ons zijn besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Kaarten binnen Nederland komen vaak de volgende werkdag al aan.

Komen mijn kerstkaarten nog op tijd aan?

Wil je zeker weten dat jouw kerstkaarten nog voor de kerst aankomen? Wacht dan niet tot het laatste moment. Het is de laatste dagen voor kerst namelijk topdrukte bij PostNL en BPost, waardoor het kan gebeuren dat de bezorging vertraging oploopt. De laatste werkdag voor kerst is de laatste levering van kerstkaarten. Dit jaar is de laatste werkdag vrijdag 21 december. Zorg dus dat ze 1 à 2 dagen voor deze dag aankomen.

Kerstkaarten buitenland

Kerstkaarten met een buitenlandse bestemming zijn iets langer onderweg. Kerstkaarten naar Duitsland doen er bijvoorbeeld ongeveer 4 werkdagen over. Voor een indicatie van de bezorgtijd naar andere landen kun je op de website van PostNL kijken.

Te laat voor kerstkaarten, wat nu?

Ben je te laat met je kerstwensen? Stuur dan een leuke nieuwjaarskaart. Iemand een gelukkig nieuwjaar wensen kan officieel tot en met 3-koningen (6 januari).

Eerste kaart gratis!