Rechtstreeks verstuurde kerstkaarten met een bestemming binnen België hebben een standaard bezorgtijd van 3 à 4 werkdagen. 

Bestel je een pakketje kerstkaarten, dan wordt deze binnen 1-2 werkdagen met Track & Trace bij jou thuis bezorgd. Hierna kun je ze zelf bezorgen bij familie & vrienden, of op de post doen. De Track & Trace code kun je in jouw account terugvinden, zodat je weet wanneer het pakketje aankomt. 

De laatste werkdag voor kerst is de laatste levering van kerstkaarten. Dit jaar (2020) is dat donderdag 24 december. Op deze dag sluiten wij om 15:00 uur. Wil je zeker weten dat je kerstkaarten voor de kerst aankomen? Bestel dan op tijd en verstuur je kerstkaarten 3 à 4 dagen eerder.

Maak je eigen kerstkaart

  • Wil je er zeker van zijn dat jouw kerstkaarten op tijd worden bezorgd? Bestel ze dan voor vrijdag 18 december voor 20:00 uur. Wij verzenden ze dan dezelfde dag nog. Later bestellen is natuurlijk mogelijk, alleen bestaat de kans dat PostNL ze niet op tijd kan bezorgen in verband met de kerstdrukte.
  • Maakt het je niet zoveel uit of je kaarten voor de kerst aankomen? Dan kun je nog tot 21 december voor 20:00 uur bestellen en worden ze misschien nog voor eerste kerstdag bezorgd.

Voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden

Alle kerstkaarten die ‘s avonds voor 20:00 uur ‘s avonds zijn besteld, worden nog dezelfde dag verzonden. Kaarten binnen België komen meestal binnen 3 tot 4 werkdagen aan.

Kerstkaarten buitenland

Kerstkaarten met een buitenlandse bestemming zijn iets langer onderweg. Kerstkaarten naar Duitsland doen er bijvoorbeeld ongeveer 4 werkdagen over. Voor een indicatie van de bezorgtijd naar andere landen kun je op de website van PostNL kijken. 

Bestel de kerstkaarten op tijd

Wil je zeker weten dat je kerstkaarten nog voor de kerst aankomen? Wacht dan niet tot het laatste moment. Het is de laatste dagen voor kerst namelijk topdrukte bij PostNL. Daardoor kan je bezorging vertraging oplopen.

Ben je te laat met je kerstwensen? Stuur dan een leuke nieuwjaarskaart. Iemand een gelukkig nieuwjaar wensen kan officieel tot en met 3-koningen (6 januari).

Eerste kaart gratis!