Voor het versturen van kerstkaarten hebben je twee opties:

Optie 1: Rechstreeks versturen

We sturen jouw kerstkaarten rechtstreeks voor naar alle geadresseerden op de door jou gekozen datum. Plaats eenvoudig je bestelling, selecteer de adressen en kies een verzenddatum. Op de door afgesproken datum geven wij de kaarten aan BPost die ze zo snel mogelijk bij de ontvangers bezorgd. De gemiddelde bezorgtijd is 3-4 werkdagen.

Optie 2: Kaarten zelf versturen / uitdelen

We sturen jouw kerstkaarten gratis in een verpakking naar jouw huisadres. Een pakketje kaarten wordt binnen 1-2 werkdagen door PostNL bij jou thuis bezorgd. Je ontvangt een Track & Trace code, waarmee je het pakketje kunt volgen. Deze code kun je terugvinden in je account.

Vervolgens kun je de kaarten zelf in de envelop doen, en voorzien van een postzegel of langsbrengen bij de mensen in de buurt. Bestel je een pakketje kaarten dan kun je daar mooie sluitzegels en gekleurde enveloppen bij bestellen. De rode enveloppen krijg je zelfs helemaal gratis.

Zo maak je van jouw kerstkaart een leuke kerstverrassing voor op de deurmat.

Let op: heb je gekozen voor een enkele kaart met volledig ontworpen achterkant, dan is het bestellen van een pakketje kaarten (optie 2) de enige mogelijkheid.

Bestel jouw eerste kerstkaart gratis