Ga naar de inhoudGa naar het filter

Hippe en trendy jubileumkaarten

Wat is de overtreffende trap van een mijlpaal? Juist ja, een jubileum. Misschien vieren jullie dit jaar je koperen, zilveren of gouden huwelijk. Wat de gelegenheid ook is: nodig je dierbaren uit voor een feestje met een hippe en trendy jubileumkaart van Kaartje2go.

Uitnodigingen voor een hedendaags jubileum maken 

Jubilea zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom vind je bij Kaartje2go een uitgebreide collectie jubileumkaarten. Hoewel een jubileum vaak terugblikt op een gebeurtenis in het (verre) verleden, zijn deze hippe en trendy kaarten helemaal van nu.

Wat maakt een jubileum kaart hip?

Er zijn een aantal aspecten die een kaart een hip uiterlijk geven. Deze komen veelal overwaaien uit de woon- en modewereld en worden door onze designers meegenomen in hun ontwerpen voor hippe en trendy jubileumkaarten. Momenteel zijn strakke lijnen, neutrale (pastel)kleuren en sierlijke letters in. Daarnaast komen patronen met hartjes, sterretjes, stipjes en confetti steeds vaker terug. Ook invloeden uit de botanische wereld en touches of gold maken hun rentree.

Trendy jubileumkaarten met een gouden, zilveren of koperen randje

Aan het zoeken naar een hippe jubileumkaart? Dan ben je misschien al onze kaarten met foliedruk tegengekomen. Een glimmende laag goudfolie, zilverfoliekoperfolie of holografischfolie laat bepaalde elementen extra opvallen en geeft de jubileumkaart iets unieks. Zo glanst de folie als de zon erop valt en ook is het een hint naar het jubileum dat je viert.

Het moment is daar: de hippe jubileumkaarten bestellen

Is de gratis proefdruk van de jubileumkaarten volledig naar wens? Top! Dan kunnen ze besteld worden. Log in op je account, open het ontwerp en plaats de definitieve bestelling. Je hoeft alleen maar het gewenste formaat, de hoeveelheid kaarten, de verzendmethode en -datum aan ons door te geven.

Psst … meer kaarten = meer korting!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom geven we oplopende korting naarmate je meer kaarten besteld. Vergeet trouwens niet om in te loggen. Onze klanten bouwen bij elke bestelling bonuspunten op die ingewisseld kunnen worden voor extra korting.

De trendy kaarten voor het jubileum versturen

Je bent aangekomen bij de laatste stap van het bestelproces: het kiezen van de gewenste verzendmethode. Direct versturen of thuis ontvangen? Beide opties hebben zo hun voordelen.

📭 Direct versturen

Kies je voor direct versturen? Dan hoef je alleen maar de adressen van de genodigden in te voeren. Dit kan zowel handmatig als door een Excel-bestand te uploaden. Ontbreken er nog een aantal adressen? Stuur de gasten dan een digitaal adresverzoek. Wanneer het overzicht compleet is, hoef je alleen nog maar een gewenste verzenddatum te kiezen.

📭 Thuis ontvangen

Een hippe jubileumkaart verdient een vlotte verpakking. Iets wat een fluitje van een cent is met onze trendy enveloppen, adresstickers en sluitzegels. Kies voor ‘thuis ontvangen’ en de bezorger van PostNL doet zowel de kaarten als extra’s in jouw brievenbus. De uitnodigingen klaargemaakt voor verzending? Strooi nog wat confetti in de envelop voor een feestelijk effect!

Voor welke verzendmethode je ook kiest: op een doordeweekse dag voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden (met uitzondering van jubileumkaarten met foliedruk).

Hippe jubileumkaart: de veelgestelde vragen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.