Jubileumkaarten 10 jaar huwelijk  

  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Gratis proefdruk
  • CO2-neutraal gedrukt
  • Voor 20:00 besteld = vandaag verzonden
  • Luxe papiersoorten
  • CO2-neutraal gedrukt

Jubileumkaarten voor 10 jaar getrouwd

Op zoek naar een originele uitnodiging voor een jubileum? Bij Kaartje2go maak je zo’n kaart heel snel en gemakkelijk. We hebben geweldige, kant-en-klare jubileumkaarten, maar uiteraard houden we je niet tegen als je zelf een kaart wilt ontwerpen. We hebben er zelfs een speciale kaartenmaker voor ontworpen. 

10-jarig huwelijk

Gefeliciteerd met je 10-jarig huwelijk! Of is er iemand die je kent al 10 jaar getrouwd? Maak gewoon je eigen unieke jubileumkaart of maak een jubileumkaart voor iemand anders. Gebruik een unieke foto uit je eigen collectie, of kies een uitnodiging met een eigen stijl  uit onze kaartengalerij. Voeg er je  eigen teksten aan toe (kijk ook eens bij onze jubileumteksten), en misschien zelfs foto’s, en verstuur ze met Kaartje2go.

Tinnen jubileum

Elk jubileum heeft zijn eigen naam. Wanneer iemand 10 jaar getrouwd is of 10 jaar in dienst is, dan noem je dat een tinnen jubileum. Soms wordt er ook een feest gegeven om het tinnen jubileum te vieren. De jubilaris nodigt ofwel zelf de gasten uit, ofwel nodigen de vrienden, familie of collega's hen uit om dat zij het feestje organiseren. Vergeet de uitnodigingen niet te maken en te versturen! Kaartje2go heeft hele mooie kaarten om de gasten uit te nodigen voor het jubileumfeest.

Ekomi
Kaartje2go krijgt een 9.4 uit 10 van 19.306 beoordelingen