Ga naar de inhoudGa naar het filter

Geboortekaartjes sluitzegels

De geboorte van jullie kindje is een speciale gebeurtenis in jullie leven. Dit wil je op een speciale manier laten weten aan je geliefde familie en vrienden. Een geboortekaartje met mooie envelop en sluitzegel maakt dit feestje compleet. Je wil er natuurlijk zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt en de leukste sluitzegel kiest. Bestel daarom de gratis proefdruk bij Kaartje2go en ontdek of dit geboortekaartje met sluitzegel goed bij jullie past.

Sluitzegels voor geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een sluitzegel voor geboortekaartjes, bijvoorbeeld met een tekst als ‘It’s a boy” of “It’s a girl”? We hebben verschillende leuke geboortekaartjes sluitzegels met zachte kleuren in roze, blauw en wit. 

Hieronder staan alleen de sluitzegels die je bij ieder geboortekaartje kan bestellen. Sommige kaarten hebben een mooie bijpassende sluitzegel voor op de envelop.

De mooiste sluitzegels

Bij Kaartje2go vind je de leukste sluitzegels voor op de envelop van je geboortekaartjes. Waar kun je zoal uit kiezen?

 • Sluitzegels met hartjes
 • Sluitzegels met babyvoetjes
 • Sluitzegels met ooievaar
 • Sluitzegels met een halve maan
 • Sluitzegels met een regenboog
 • Sluitzegels met jongen of meisje

De sluitzegels zijn verkrijgbaar in mooie babykleuren zoals roze, lichtblauw, goud, rose goud en groen. Dit zijn zachte, vrolijke kleuren die direct opvallen op de envelop. Zoek je nog naar een inspirerende tekst op je geboortekaartje? Lees dan eens onze geboortekaartjes teksten door. 

Gratis proefdruk geboortekaartjes sluitzegels

Het uitzoeken van de mooiste geboortekaartjes met sluitzegels is een leuke klus. Er zijn vele soorten en maten te vinden, en jij wil natuurlijk de beste optie kiezen. Twijfel je over hoe de kleuren van het geboortekaartje in het echt lijken? Of hoe het papier in je handen voelt? Bestel de gratis proefdruk en wij bezorgen het geboortekaartje met envelop en sluitzegel bij je thuis. De sluitzegels moeten hiervoor wel apart bijbesteld worden. Voldoet het kaartje aan al jullie wensen? Bestel dan direct vanuit je gratis account het kaartje en wij zorgen ervoor dat het bezorgd wordt bij je vrienden en familie. 

Geboortekaartjes maken

Wil jij zelf je eigen geboortekaartje maken en een persoonlijk tintje meegeven aan het kaartje? Wij leggen in een paar stappen voor je uit hoe je dit simpel en snel kan doen:

 1. Kies de leukste kaart uit de kaartrij en klik op ‘kaart bewerken’.
 2. Voeg de mooiste figuren, kaders en teksten toe om de kaart persoonlijk te maken.
 3. Schrijf een bijzondere tekst over de geboorte van jullie kleine spruit.
 4. Kies voor het bestellen van de gratis proefdruk of bestel direct de kaartjes.

Ben je nog op zoek naar meer mooie extra’s bij je geboortekaartjes? Bekijk dan ook onze geboortekaartjes enveloppen, papiersoorten of adresstickers.

Hoe zien sluitzegels eruit? (specificaties)

De sluitzegels zijn rond en hebben een diameter van 32 mm. De sluitzegels worden per stuk verkocht, voor € 0,25. Je ontvangt net zoveel sluitzegels als dat je kaarten bestelt.

Hoe bestel ik sluitzegels?

Sluitzegels kun je alleen bij een pakketje kaarten van minimaal 5 kaarten en in bepaalde categorieën bestellen. 

 • Kies en maak als eerste jouw favoriete kaart uit de categorie geboortekaartjes, trouwkaarten, communiekaarten, jubileumkaarten, verhuiskaarten, kerstkaarten of nieuwjaarskaarten. 
 • Wanneer je bij verzendmethode kiest voor pakketje thuis ontvangen kom je de sluitzegels in een vervolgstap vanzelf tegen. Na het kiezen van het aantal kaarten, de papiersoort en de envelopkleur kies je jouw favoriete sluitzegel. 
 • Als je je kaarten rechtstreeks naar de ontvangers stuurt, kun je GEEN sluitzegels bestellen.
 • De sluitstickers bestel je direct bij het bestellen van je kaarten. Daarna worden ze samen met de kaarten en enveloppen naar jouw adres verstuurd.

Heb je vragen over sluitzegels bestellen bij Kaartje2go? Lees dan onze meestgestelde vragen over sluitzegels of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je met plezier!

Bijpassende sluitzegels

Naast de algemene sluitzegels hebben veel kaarten een bijpassende sluitzegel. Deze sluitsticker is speciaal door de designer ontworpen en past perfect bij het ontwerp van de kaart. Bijpassende sluitzegels maken jouw kaart extra bijzonder, want je laat al een beetje zien hoe de kaart eruit ziet.

Hoe weet ik of er een bijpassende sluitzegel bij mijn kaart zit?

Wil je weten of de kaart een bijpassende sluitzegel heeft? Dit staat vermeld onder de kaart op deze manier:

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.